Başbakanlık'tan 'Terörist' yalanlaması   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-15-2010 (22:37)   Son Mesaj: 10-15-2010 (22:37)    Cevap: 0    Gösterim: 439  

    10-15-2010

    Başbakanlık'tan 'Terörist' yalanlaması

    Başbakanlık'tan 'Terörist' yalanlaması


    Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Pakistan'da yayımlanan ''The News'' gazetesinin Başbakan Erdoğan ile ilgili bugünkü haberine ilişkin bir açıklama yaptı..

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12-13 Ekim tarihlerinde Pakistan'a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında hiçbir özel mülakat vermediği ve herhangi bir ülke hakkında herhangi bir beyanda bulunmadığı belirtilerek, Pakistan'da yayınlanan bir gazetede Erdoğan'a atfen yapılan haberin, tamamen asılsız olduğu bildirildi.
    Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Pakistan'da yayımlanan ''The News'' gazetesinin bugünkü nüshasında Hamid Mir imzasıyla ''Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı: ABD, Dünya Teröristlerini Destekliyor'' başlıklı bir ''yalan haber'' yer aldığı kaydedildi.

    Açıklamada, ''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12-13 Ekim 2010 tarihlerinde Pakistan'a gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında hiçbir özel mülakat vermemişler ve herhangi bir ülke hakkında herhangi bir beyanda bulunmamışlardır. Söz konusu 'haber' tamamen asılsızdır. Konu, İslamabad Büyükelçiliğimiz tarafından da kaynağında tekzip edilmiştir'' denildi.

    AA




    Başbakanlık'tan 'Terörist' yalanlaması Yorumları