Öğrenci servisi devrildi: 7 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-15-2010 (19:09)   Son Mesaj: 10-15-2010 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    10-15-2010

    Öğrenci servisi devrildi: 7 yaralı

    Öğrenci servisi devrildi: 7 yaralı


    Ordu'nun Fatsa ilçesinde, içinde Ilıca Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerinin de bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu 7 öğrenci yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, Mustafa Serttaş yönetimindeki 52 M 7035 plakalı minibüs, ilçe çıkışında devrildi.
    Kazada, araçta bulunan Ilıca YİBO öğrencilerinden Cansu, Mete ve Sibel Çakmak, Kardelen ve Gamze Özcan, Sabire Yılmaz ile Umut Ufak yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Kaza sonrası öğrencileri hastanede ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, yaralanan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

    Kaza yapan aracın öğrenci servisi olmadığını vurgulayan Uzun, ''Kaza yapan araç kesinlikle öğrenci servisi değildir. Ilıca beldesine yolcu getiren ve geri dönerken hafta sonu tatillerini ailelerinin yanında geçirmek için okuldan ayrılan Ilıca Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin de bindiği bir hat minibüsüdür. Yetkililerden aldığım bilgiye göre öğrencilerimizin hayati tehlikesi yoktur. Öğrencilerimiz korkmuş ve telaşlanmışlardır. Öğrencilerle kendim konuştum. Durumları iyi görünüyor. Çocukların ailelerine de haber verildi. Öğrencilerimizin durumu şu an çok iyi'' dedi.




    Öğrenci servisi devrildi: 7 yaralı Yorumları