Manisa'da 400 ev iş yerini su bastı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-15-2010 (16:08)   Son Mesaj: 10-15-2010 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    10-15-2010

    Manisa'da 400 ev iş yerini su bastı

    Manisa'da 400 ev iş yerini su bastı


    Manisa'da etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle çeşitli bölgelerdeki 400 iş yeri ve evi su bastı.

    Manisa Valisi Celalettin Güvenç, İstasyon Caddesi'nde yaptığı incelemelerde yağmurdan zarar gören Ahmet Kocakara ve Şaziye Üstgül'ün zemin kattaki dairelerini ziyaret etti.
    İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Güvenç, bazı mahallelerde kot farkı olan bölgelerdeki evlerde sıkıntı yaşandığını belirtti. Güvenç, ''Yerinde geziyoruz, durum tespitlerini yapıyoruz. Altyapıdan kaynaklanan sorunlarda var. Çözüm için bu eksiklikleri gidermesi bakımından belediyeye gerekli ricada bulunuyoruz. Zararların da tespitini yapıp imkanlar ölçüsünde bunlara yardım edeceğiz'' diye konuştu.

    Güvenç, yağmurda evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşların durumuna ilişkin olarak, ''Ne gerekiyorsa yapılacak. Evler bugün akşama kadar temizlenirse kurutulup, yine de oturulabileceğini düşünüyorum. Gördüğünüz gibi çok zarar var. Belki yatak vesaire alımında destek olabiliriz. İvedilikle ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.




    Manisa'da 400 ev iş yerini su bastı Yorumları