Askerlere sıra dayağı görüntüleri   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-15-2010 (15:56)   Son Mesaj: 10-15-2010 (15:56)    Cevap: 0    Gösterim: 608  

    10-15-2010

    Askerlere sıra dayağı görüntüleri

    Askerlere sıra dayağı görüntüleri


    İki askerin bir grup askeri tekme tokat dövdüğü video son günlerde sosyal paylaşım sitesinde en çok paylaşılan videolar arasında yer alıyor. Dayak olayının Türkiye'de geçtiği iddia edilse de gerçek farklı...



    Bir haftadır sosyal paylaşım sitesin Facebook"ta en çok paylaşılan videolardan birinde iki asker sıraya geçmiş acemi askerleri akıl almaz bir sıra dayağından geçiriyor.
    Askeri birlikte geçtiği anlaşılan olayda, iki asker sıraya geçmiş yaklaşık 10 kadar askeri tekme, tokat dövüyor. Acemi askerler ise hiçbir karşılık vermeden dayağın bitmesini bekliyor.

    'ASKERDE DAYA İDDİASIYLA YAYINLANIYOR'

    Geçtiğimiz hafta Facebook"ta paylaşılan videodaki olayın Türkiye"de yaşandığı şeklinde yorumlar eklenince ciddi bir kamuoyu tepkisi oluşmaya başladı. Video paylaşılırken eklenen "EVLATLARIMIZI , KARDEŞLERİMİZİ BİZ YOLADIK DAVULA ZURNAYLA UĞURLADIK AMA GÖZLERİ MOS MOR GERİ DÖNDÜLER..... HANİ EVLATLARIMIZ SİZE EMANETTİ...? LÜTFEN VE RİCA EDİYORUM HERKES BUNU PAYLAŞSIN VE VİDEOLARI ETİKETLESİN......" notu ile olayın Türkiye"de geçtiği izlenimi veriliyor.

    Videonun paylaşıldığı sayfalarda yapılan tartışmalarda ise olayın Türkiye dışında gerçekleştiği bilgilerini payalaşanların yanı sıra Türkiye olduğunu iddia edenler de oldukça fazla.

    AZERBAYCAN BAYRAĞI VE AZERİCE KONUŞMALAR

    Videodaki konuşmalarda bir iki Türkçe kelime ise olayın Türkiye"de geçtiği algısını oluştursa da video dikkatle izlendiğinde askerlerin arkasında bulunan duvarda yer alan Azerbaycan bayrağı ile Azerice konuşmalar, videonun Azerbaycan"da çekildiğini ispatlıyor.





    Askerlere sıra dayağı görüntüleri Yorumları