Harun Kolçak Haber 7'ye teşekkür etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-15-2010 (15:18)   Son Mesaj: 10-15-2010 (15:18)    Cevap: 0    Gösterim: 638  

    10-15-2010

    Harun Kolçak Haber 7'ye teşekkür etti

    Harun Kolçak Haber 7'ye teşekkür etti


    Twitter’da dün Münir Özkul’un vefat ettiğine yönelik haberler yüzünden zor durumda kalan Harun Kolçak, olayların gelişimini olduğu şekliyle yansıtan sitemize teşekkür etti.

    Bilindiği gibi dün, Münir Özkul"un vefat ettiğine dair Twitter"da twitler dolaşmaya başlamış, tartışmaya daha sonra dahil olan Harun Kolçak önce bu haberi doğrulamış ardından ise yanlış olduğunu bildirmişti.
    Ancak bazı medya organlarında Harun Kolçak"ın, Münir Özkul"la ilgili ölüm haberini ortaya atan kişi olduğu iddia edilmişti.

    Harun Kolçak, bugün gerçekleştirdiği Twitter sonbetinde adil ve tarafsız habercilik yapan Haber 7'ye teşekkür ederek, gerçek haberciliğin hakkını teslim etti...

    Haber 7, olayı on5yirmi5.com sitesinden öğrendiği için habere siteyi kaynak olarak gösterme inceliğini de ihmal etmemişti. Ancak haberin içeriğine müdahele ederek, konuşmaların akışını da yansıtmıştı.

    on5yirmi5.com sitesinde bugün yayınlanan haberde tamamı yayınlanan Twitter sonbetinin ilgili bölümü şöyle:

    @fidulya: Bu konuyu kapattım. "Kopyala-Yapıştır" gazetecilerle uğraşamam.

    @BURCINSIMSEK: Teşekkür ediyorum Burçin hanım.

    Kolcakharun: Bu masa başı habercilerinin kopyala yapıştır usulü çalıştıklarını Haron Kolçak'daki imla hatasından görebilirsiniz. Haron yazılı hepsinde.

    @muradbulbul: Bir gazeteci kulaktan duyma işlerle çalışmaz. O kişiyi arar, teyid eder. Ben kimden duyduğumu söylemeyeceğim.

    kolcakharun: Daha adil ve tarafsız haberi için http://www.haber7.com sitesine teşekkür ediyorum!

    (Haber 7)




    Harun Kolçak Haber 7'ye teşekkür etti Yorumları