Yatağını yakan hasta, hastane boşalttırdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-15-2010 (12:08)   Son Mesaj: 10-15-2010 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 419  

    10-15-2010

    Yatağını yakan hasta, hastane boşalttırdı

    Yatağını yakan hasta, hastane boşalttırdı


    Konya'da, Beyhekim Sağlık Kompleksi psikiyatri servisinde yatağını yakan hastanın çıkardığı yangın nedeniyle hastalar tahliye edildi. Yangın büyümeden söndürüldü.

    Alınan bilgiye göre, Beyhekim Sağlık Kompleksi içerisinde Konya Numune Hastanesine bağlı olarak hizmet veren psikiyatri servisinde psikoz ve kişilik bozukluğu tedavisi gören hastalardan biri odasındaki yatağı ateşe verdi.
    Kısa sürede odayı saran alevleri güvenlik kameralarından fark eden görevliler, hastaları tahliye etti. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını diğer odalara sıçramadan söndürdü.

    Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, psikoz ve kişilik bozukluğu bulunan bir hastanın kendi yatağını ateşe verdiğini söyledi.

    Görevlilerin yangını kameradan fark ettiğini belirten Küçükkendirci ''Hastada yanıkla ilgili bir problem yok. Herhangi bir zehirlenme söz konusu değil. Hastamız gözlem altında tutuluyor. Ciddi bir rahatsızlığı söz konusu değil. Diğer hastalarımızı da kontrol amaçlı olarak hastane bünyesinde bulunan spor salonuna aldık'' dedi.

    Küçükkendirci, yangın çıkan odanın kısa sürede eski haline getirileceğini, hastaların tedavisi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını sözlerine ekledi.




    Yatağını yakan hasta, hastane boşalttırdı Yorumları