Polis otosu kazaya karıştı: 4 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-15-2010 (05:17)   Son Mesaj: 10-15-2010 (05:17)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    10-15-2010

    Polis otosu kazaya karıştı: 4 yaralı

    Polis otosu kazaya karıştı: 4 yaralı


    Esenler'de şüpheli araç kovalayan polis ekibi otosu, başka bir otomobile çarptı: 2'si polis, 4 yaralı..

    Otomobilde bulunan iki kişi araç içerisinde sıkıştı. İtfaiyenin kurtardığı 2 kişi ile hafif yaralanan 2 polis memuru ambulansla hastaneye kaldırıldı.

    Kaza, Birlik Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekip otosu, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Polisin uyarılarını dikkate almayan otomobille polisler arasında kovalamaca başladı. 34 A 76182 plakalı ekip otosu, takip sırasında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Araç, Birlik Caddesi 'Deprem Parkı' önünde, Olgay Yıldız'ın kullandığı 34 UB 0695 plakalı otomobile çarptı. İçerisinde 2 kişi bulunan otomobil, daha sonra yol kenarındaki direğe çarptı. Otomobilde bulunan sürücü Olgay Yıldız ile Salih Balaban sıkıştı.
    Kazaya karışan ekip otosunda bulunan ve hafif yaralanan polis memurları Latif Ongun ile Mehmet Göktaş, durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Araçta sıkışan Yıldız ve Balaban, itfaiyenin çalışması sonucu kurtarıldı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan Salih Balaban, caddede ilerlerken ekip otosunun büyük bir hızla kendi otomobillerine çarptığını ileri sürdü.

    Kazada yaralanan Olgay Yıldız ile Salih Balaban, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, polis memurları Latif Ongun ile Mehmet Göktaş ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan ekip otosu ile diğer otomobilde ise maddi hasar meydana geldi.




    Polis otosu kazaya karıştı: 4 yaralı Yorumları