Modern teknoloji geçmişte bulunsaydı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-14-2010 (21:39)   Son Mesaj: 10-14-2010 (21:39)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    10-14-2010

    Modern teknoloji geçmişte bulunsaydı

    Modern teknoloji geçmişte bulunsaydı
    Yıllar öncesinin mantalitesiyle hazırlanmış reklamlar günümüzde televizyonlarda ya da bilboard'larda kendilerine yer bulamıyor. Peki günümüz teknolojileri bu mantaliteyle reklam yapsalardı?

    Günümüz teknoloji ve internet ürünleri, birbirinden yenilikçi reklamlarla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Reklam dünyası da tıpkı teknoloji dünyası gibi yıllarca kendisini yeniledi.

    Kimi eski reklam afişlerini gördüğümüzde, yüzümüzde bir gülümseme oluşabiliyor. Hatta kimi yayınlar, bilerek eski mantaliteyle hazırlanmış reklamları tercih ediyor ki, sunmak istedikleri ürün daha fazla dikkat çekebilsin.

    GALERİYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Modern teknoloji geçmişte bulunsaydı


    Karşınızda bu mantaliteyle hazırlanmış günümüz teknoloji ve internet ürünleri reklamları var. Sözgelimi eğer Facebook, bundan 50 sene önce var olmuş olsaydı, karşımızda ne gibi bir Facebook reklam afişi görecektik, teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu soruya cevap veren bir galeri hazırladı.

    PlayStation 3


    Modern teknoloji geçmişte bulunsaydı


    :: Bu reklamları beğendiniz mi? En çok hangisini beğendiniz?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Modern teknoloji geçmişte bulunsaydı Yorumları