Kocaeli'de yağmurdan spor salonunu su bastı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-14-2010 (18:54)   Son Mesaj: 10-14-2010 (18:54)    Cevap: 0    Gösterim: 467  

    10-14-2010

    Kocaeli'de yağmurdan spor salonunu su bastı

    Kocaeli'de yağmurdan spor salonunu su bastı


    Kocaeli'de il genelinde etkili olan sağanak sonucu İzmit, Körfez ve Gölcük ilçelerindeki 16 ev ve iş yeri ile Nuri Bermek İlköğretim Okulunun spor salonunu su bastı.

    Kocaeli'de son 24 saatte metrekareye 29 kilogram yağış düştü.
    Alınan bilgiye göre, il genelinde etkili olan sağanak sonucu İzmit, Körfez ve Gölcük ilçelerindeki 16 ev ve iş yeri ile Nuri Bermek İlköğretim Okulunun spor salonunu su bastı.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince ev ve iş yerleri ile spor salonuna dolan sular motopomplarla kısa sürede tahliye edildi.

    Gölcük'te Ulaşlı Mahallesi'ndeki Nuri Bermek İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hafize Yaman AA muhabirine, dün geceden bu yana devam eden yağış nedeniyle okulun spor salonunda su baskını meydana geldiğini, itfaiye ekiplerince yaklaşık 45 dakika süren çalışmalar sonucu suların tahliye edildiğini söyledi.

    İl Meteoroloji İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Kocaeli'de son 24 saatte metrekareye 29 kilogram yağış düştüğünü, yağışlı havanın yarına kadar devam edeceğini bildirdiler.




    Kocaeli'de yağmurdan spor salonunu su bastı Yorumları