Eve giren hırsızları kamera kayıtları yakalattı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-14-2010 (17:07)   Son Mesaj: 10-14-2010 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 662  

    10-14-2010

    Eve giren hırsızları kamera kayıtları yakalattı

    Eve giren hırsızları kamera kayıtları yakalattı


    Antalya'da evden 30 bin lira değerinde ziynet eşyası ile çok sayıda elektronik eşya çaldığı iddia edilen 3 kişi, iş yeri kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Altındağ Mahallesi 162. Sokak'ta kuyumculuk işiyle uğraşan kişinin evine sabah saatlerinde giren Caymaz K. (37), Fuat G. (27) ve Ramazan K. (32) 30 bin lira değerinde ziynet eşyası, 5 bin lira ile ev sahibine ait tabancayı alarak kaçtı.
    İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, olay yeri yakınlarındaki bir iş yerinin kameralarından zanlıların eşkalini belirledi.

    Zanlıların çaldıkları eşyaları bavulla taşıdıklarını tespit eden ekipler, aynı gün başka evden diz üstü bilgisayar ve play station oyun konsolu gibi çeşitli elektronik eşyalar çaldıklarını belirledi.

    Zanlılar, kent merkezindeki bir parkta otomobilde yakalandı.

    Otomobilde, hırsızlıkta kullanılan tornavida, çekiç, levye ile kapıların sökülmesine yarayan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

    Zanlıların çaldıkları ziynet eşyalarını eritip külçe haline getirdikten sonra 14 bin liraya kuyumcuya sattığı, Lara bölgesinde çok sayıda evden de hırsızlık yaptıkları öğrenildi.




    Eve giren hırsızları kamera kayıtları yakalattı Yorumları