Cüneyt Özdemir Korsan Gündem'de   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-14-2010 (15:17)   Son Mesaj: 10-14-2010 (15:17)    Cevap: 0    Gösterim: 704  

    10-14-2010

    Cüneyt Özdemir Korsan Gündem'de

    Cüneyt Özdemir Korsan Gündem'de


    Kendi gündemiyle kavrulan, kafasına göre takılan Korsan Gündem’in Cuma günkü konuğu televizyon programcısı Cüneyt Özdemir.

    Haftanın üç günü gündeme dair söyleşilerin yapıldığı ve Mustafa Alcan"ın hazırlayıp sunduğu programa bugün genç yaşına rağmen televizyonculuk ve habercilik alanında birçok başarılara imza atan Cüneyt Özdemir konuk oluyor.

    Mustafa Alcan"ın kendine has eğlenceli sunumuyla ekrana gelen programda Cüneyt Özdemir"le, son günlerin önemli gelişmeleri, gözden kaçan ayrıntıları ve medya tartışmaları konuşulacak. Cüneyt Özdemir Mustafa Alcan"ın hazırlayıp sunduğu Korsan Gündem"e keşifli bir söyleşiyle konuk oluyor. Programda ayrıca, haftanın manşetleri ve gazete kupürleri de yorumlanacak. Korsan Gündem kendi gündemiyle kavrulmaya devam ediyor... İzleyicilerin sorularıyla da katılabildiği Korsan Gündem, Cuma akşamı 22.00"de Ülke TV"de...

    Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümünden mezun olan Özdemir, öğrencilik yıllarından itibaren sektörde önemli isimlerle çalıştı. 1998 yılında "Komutan"ın Şüpheli Ölümü, "Eşref Bitlis Olayı" isimli iki kitabı İletişim yayınlarından çıktı. Aynı yıl denemelerinin yer aldığı "Ruh Hali" adlı kitabı da parantez yayınlarından çıktı. 1999 yılında kurulan CNN TÜRK haber kanalını kuran 5 kişilik ekibin içinde yer aldı. 2000 yılında CNN TÜRK"de yayınlanmaya başlayan 5N 1k adlı günlük haber programını hazırlayıp sunmaya başladı. Bu arada 3 kitabı daha yayınlandı."Reytingsiz Sohbetler", Kız Kulesi Efsanesi" ve "Düşsesi" ise 2. deneme kitabı olarak çıktı. "Onlarlaydım Ama Onlardan Değildim" kitabında ise Bağdat"ın düşüşünü anlattı. 3 kez Altın Kelebek, TGC tarafından verilen Mahmut Dikerdem ödülü, 2 kez RTGD ve Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından Oradaydım En İyi Belgesel Tv Oscarı ve 5N1K CNN Türk TV Oscar"ı ödülünü aldı. Daha sonra "cehennem kafesi" adında bir kitap olarak yaşanan insan hakları ihlallerini anlattı. Aynı yıl "Ah Benim Yarım Aklım" adında bir şiir kitabı daha yayınlandı. Sağır Oda isimli televizyon dizisinin yapımcılığını üstlendi. Gerçek bir sinema meraklısı. Dalış, surf, yelken ve denizcilik merakları arasında. Cüneyt Özdemir halen programlar yapıyor, konferanslar veriyor, belgeseller hazırlıyor, kitaplar yazıyor.

    Mustafa Alcan"ın kendine has eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Korsan Gündem Cuma akşamı 22.00"de Ülke TV ekranlarında. Ülke TV, Türksat 2A uydusu, DIGITURK 38. kanal, D-Smart 94. kanal ve Kablo TV'de yayında.




    Cüneyt Özdemir Korsan Gündem'de Yorumları