G.Antep'ten Bakan Şimşek'e ödül   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-13-2010 (21:21)   Son Mesaj: 10-13-2010 (21:21)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    10-13-2010

    G.Antep'ten Bakan Şimşek'e ödül

    G.Antep'ten Bakan Şimşek'e ödül


    Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu, ekonomik krizde gösterdiği başarı ve Gaziantep'in sorunlarının çözümüne katkısından dolayı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e ''Hizmet Ödülü'' verdi.

    Gaziantep Sanayi Odasının ''2010 Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'', Dedeman Otel'de yapıldı.
    Törende, GSO Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı'ya ''Hizmet Ödülü'' verildi.

    Törenin sunuculuğunu yapan GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü, son birkaç yıldır devam eden ekonomik krizin özel sektörü derinden etkilediği kadar birçok devletin hazinesini de olumsuz etkilediğini, Türkiye'nin bu zor sınavı başarıyla geçtiğini söyledi.

    Bu dönemde ülke ekonomisine olduğu kadar Gaziantep'in ve sanayisinin önemli sorunlarının çözümünde hem Hazine hem de Maliye Bakanlığı ekibinin önemli ve zor görevleri başarıyla sürdürdüğünü vurgulayan Göncü, ''Gaziantep Milletvekili ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'e, Gaziantep sanayimizin kalkınmasına ve sorunlarının çözümüne katkılarından dolayı Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından ödül verilmesi kararlaştırıldı'' dedi.

    GSO Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer ve Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Bakan Şimşek'e ödülünü verdi.

    Maliye Bakanı Şimşek, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

    ''Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Heyecanlandım, gururlandım. Çok çok teşekkür ediyorum. Eğer sizlere hizmet etme konusunda gerekli çabayı gösterdiysek, gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu benim için büyük bir onur, büyük bir gurur. Allah razı olsun. Ben böyle plaketleri çok saklayan bir insan değilim ama bu önemli. Bu benim çalışma odamda, masamda olacak her zaman. Çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

    Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı da ödülün kendisi için sürpriz olduğunu, bu ödüle layık olmaya çalışacağını ifade ederek, Oda Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine teşekkür etti.




    G.Antep'ten Bakan Şimşek'e ödül Yorumları