Altaylı çark edince, Haberturk tam tornistan!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-13-2010 (17:18)   Son Mesaj: 10-13-2010 (17:18)    Cevap: 0    Gösterim: 527  

    10-13-2010

    Altaylı çark edince, Haberturk tam tornistan!

    Altaylı çark edince, Haberturk tam tornistan!


    Kendisini dinlediğini öğrenince Hanefi Avcı'dan şikayetçi olan Altaylı bugün çark etti. Öte yandan Altaylı'nın tornistan ettiğini fark ettirecek Habertürk'ün 1 hafta önceki haberi de değiştirildi.

    Fatih Altaylı, Hanefi Avcı'nın kendisini de dinlediğini öğrenince soluğu adliyede almış ve Hanefi Avcı'dan şikayetçi olmuştu.
    Ancak Altaylı bugünkü köşe yazısında 180 derece çark etti ve Hanefi Avcı'dan değil, kendisini dinleyenlerden şikayetçi olduğunu belirtti.

    Cafesiyaset sitesinde yer alan habere göre, 8 Ekim'de "Altaylı Avcı'dan şikayetçi oldu" başlığı altında Fatih Altaylı'nın Hanefi Avcı'dan şikayetçi olduğunu belirten haber de sitede 'Altaylı hukuksuz dinleme yapanlardan şikayetçi oldu' şeklinde değiştirildi.

    Yani görenen o ki Fatih Altaylı'nın çark ettiği ortaya çıkmasın diye 1 hafta önce Habertürk'teki haberin başlığı değiştirilerek, Altaylı'nın bugünkü yazısına uygun hale getirilmiş oldu.

    Habertürk sitesinde yer alan haberlerin değiştirilmesinden önceki ve sonraki hallerini görmek için bu linki kullanabilirsiniz

    (Cafe siyaset)




    Altaylı çark edince, Haberturk tam tornistan! Yorumları