Ankara'da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 5 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-13-2010 (07:20)   Son Mesaj: 10-13-2010 (07:20)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    10-13-2010

    Ankara'da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 5 yaralı

    Ankara'da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 5 yaralı


    Ankara'da özel bir firmaya ait yolcu otobüsünün kaygan yolda kontrolünü kaybetmesi sonucu 5 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı.

    Kaza, Ankara - Samsun karayolu 19 Mayıs Bulvarı Yeşilbayır yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Ordu istikametine gitmekte olan Hasan Kemal Yeşiltepe idaresindeki 34 YK 5170 plakalı yolcu otobüsü, Yeşilbayır girişinde yolun kaygan olması ve tek şeride düşmesi sonucu kontrolden çıktı. Otobüs, yol kenarındaki beton bloklara çarparak durabildi. Çarpmanın ardından otobüs şoförü Hasan Kemal Yeşiltepe sürücü koltuğunda sıkıştı. 24 yolcudan 5'i vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri çağırıldı. Ön koltukta sıkışan sürücünün kurtarılması için yoğun çaba harcandı. Ambulansa alınan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrasında yolda kalan diğer yolcular için firma başka bir otobüs tahsis etti.
    Kaza nedeniyle Ankara-Samsun yolunda trafik kontrollü olarak sağlandı.





    Ankara'da yolcu otobüsü yoldan çıktı: 5 yaralı Yorumları