Yolcu otobüsü alev alev yandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-12-2010 (21:56)   Son Mesaj: 10-12-2010 (21:56)    Cevap: 0    Gösterim: 580  

    10-12-2010

    Yolcu otobüsü alev alev yandı

    Yolcu otobüsü alev alev yandı


    Mersin'de otogarda yolcu almak için bekleyen bir yolcu otobüsü alev alev yandı. Yangının seyir halinde olmaması olası büyük bir faciayı engellerken, yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.

    Mersin Otogarı'nda yolcu almak için bekleyen Metro firmasına ait 33 AP 062 plakalı yolcu otobüsünün arka kısmında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede otobüsün arka tarafını sardı. Çevrede bulunan vatandaşlar büyük panik yaşadı.
    Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri su ile yangına müdahale ederek kontrol altına almayı başardı. Otobüsten çıkan alevler bazı vatandaşlar tarafından cep telefonunun kamerası ile görüntülendi.

    Yangının, otobüs seyir halinde iken olmaması büyük bir faciayı engelledi. Yangın sonrası kısmen yanan otobüs kullanılamaz hale geldi. Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.




    Yolcu otobüsü alev alev yandı Yorumları