Japonlar davullarla mehter marşına eşlik etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-12-2010 (20:56)   Son Mesaj: 10-12-2010 (20:56)    Cevap: 0    Gösterim: 445  

    10-12-2010

    Japonlar davullarla mehter marşına eşlik etti

    Japonlar davullarla mehter marşına eşlik etti


    Türkiye'de 2010 Japon Yılı kutlamaları çerçevesinde Japonya'dan gelen geleneksel müzik ekibi ile mehter takımı İstiklal Caddesi'nde gösteri yürüyüşü yaptı.

    Galatasaray Meydanı'nda yapılan mini konserde Japon davulcular mehter marşlarına eşlik etti.
    Türkiye'de 2010 Japon Yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Taksim ilginç gösteriye sahne oldu. Yaklaşık 10 japon davulcu, mehteran ekibiyle birlikte gösteri yaptı. Tünel girişinden yürüyüşe başlayan grup, Galatasaray Meydanı'nda mini bir konser verdi. Grup, yerli ve yabancıların hayranlıkla izlediği konser sonrasında marşlar eşliğinde İstiklal Caddesi'nde yürüdü.

    Taksim Meydanı'na gelen grubun çevresini kalabalık sardı. Kendileri için hazırlanan sahneye çıkan Japon ve Türk müzik ekibi, bu akşam 20.00'da verecekleri konsere hazırlandı.

    Mehteran Başı Kürşat Tüncay, Japonlarla daha önce de çalıştıklarını belirterek, gayet uyumlu olduklarını aktardı. Dün bir süre prova yaptıklarını aktaran Tüncay, tünelin girişinde başlayan dinletilerini Taksim Meydanı'nda sonlandırdıklarını, olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.




    Japonlar davullarla mehter marşına eşlik etti Yorumları