Şifrelerinizi korumak için gerekli programlar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-12-2010 (20:39)   Son Mesaj: 10-12-2010 (20:39)    Cevap: 0    Gösterim: 685  

    10-12-2010

    Şifrelerinizi korumak için gerekli programlar

    Şifrelerinizi korumak için gerekli programlar
    2009'da, son on yılın toplamından daha fazla sanal tehdit ile karşılaştık. 2010 ise, 2009'u şimdiden ikiye katladı. Biz de, kredi kartı şifresi gibi hayati önem taşıyan verilerinizi koruyacak en iyi 5 yazılımı açıklıyoruz.

    Internet, yani milyarlarca gerçek doların döndüğü sanal dünya... Kredi kartı numalarımızı girip alışverişlerimizi yaptığımız, web bankacılığıyla faturalarımızı ödediğimiz bu muazzam dünyada, hırsızların ve dolandırıcıların gezinmesi ve açık arayıp, hesaplarımıza girmeleri olağan hale geldi.

    Şifrelerinizi korumak için gerekli programlar

    Peki çözüm ne? Meydanı dolandırıcılara, onların truva atlarına, solucanlarına ve envai çeşit karanlık numarasına bırakıp, "Bana bir şey olmaz" demekle mi yetineceğiz? Buna cevabımız kesinlikle hayır olmalı. Size, şifrelerinizi, hırsızların kirli ellerinden uzakta tutabilecek en iyi 5 aracı sunuyoruz. Bazıları, fiyat açısından "tuzlu" görünebilir ancak olası bir gelecekte kurtaracakları ile kıyaslanamaz bile. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu konudaki en başarılı 5 yazılımı bir araya getirdi...

    Firefox Sync

    Eskiden Mozilla Weave olarak bilinen, Firefox Sync, Firefox 3.5 ve 3.6'a "plug-in" olarak eklenebiliyor ve yakında boy gösterecek Firefox 4'de standart olacak. Kesinlikle çok şık bir proje ve şifre yönetimine, diğer uygulamalara göre farklı bir açıdan bakıyor.

    Firefox Sync, şifrelerinizi, sık kullanılan sayfalarınızı ve özellikleri koruyup, senkronize edebiliyor. Ürkütücü de olsa, pek güvenmediğiniz farklı bir bilgisayardan internete bağlandığınızı düşünün. Firefox Sync eklentisini çalıştırın ve çalışmanız bitirince sayfayı kapatın. Abra kadabra! Girdiğiniz tüm önemli bilgiler yok oluverdi.


    Şifrelerinizi korumak için gerekli programlar

    Sync'in iPhone ve Android uygulamaları mevcut ve yeni Firefox Mobile ile birlikte, Meego ve Android bambaşka bir düzeye erişecek. Elbette bu beceriler Firefox kullanıcıları için geçerli, diğer tarayıcılardan faydalananlar farklı çözümler bulmak zorunda.

    :: Şifre koruma aracı kullanıyor musunuz? Farklı şifre koruma aracı tavsiyeleriniz var mı?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Şifrelerinizi korumak için gerekli programlar Yorumları