Halk Bankası'ndan esnafa kredi müjdesi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-12-2010 (20:21)   Son Mesaj: 10-12-2010 (20:21)    Cevap: 0    Gösterim: 615  

    10-12-2010

    Halk Bankası'ndan esnafa kredi müjdesi

    Halk Bankası'ndan esnafa kredi müjdesi


    Halk Bankası Yozgat Şube Müdürü Bekir Ata Yozgat esnafına düşük faizli kredi vereceklerini söyledi.

    AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Halk Bankası Şube Müdürlüğü görevine başlayan Bekir Ata'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
    Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Başer'e teşekkür eden Halk Bankası Müdürü Bekir Ata, Halk Bankası olarak esnafa düşük faizli kredi verdiklerini belirterek, "AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül'ün girişimleriyle, bankamız tarafından esnaflarımıza düşük faizli kredi sunulmuştur." dedi.

    Esnafa yönelik sadece Halk Bankası'ndan verilen kredinin yüzde 6 faizli olduğunu ifade eden Ata şöyle dedi: "100 bin TL'ye kadar verilen bu kredi esnafımız için çok uygun bir kredidir. 100 bin TL'yi alan bir esnafımız 4 yılın sonunda 110 bin TL gibi bir para ödemiş olacak. Buradaki amaç piyasayı canlandırmak, esnaflara katkı sağlamaktır." dedi.

    AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer de sunulan kredinin esnaf açısından son derece önemli olduğunu belirterek, "Esnaflarımız bu uygun ödemeli ve düşük faizli krediden en iyi şekilde faydalanabilir. Bu kredinin çıkmasında AK Parti Yozgat Milletvekilimiz Abdulkadir Agül beyin büyük katkısı oldu. Bu vesile ile ben kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca esnaflarımız bu kredi sayesinde daha kapsamlı işler yapabilecek imkana da kavuşmuş olacak. Bankamızın esnaflarımıza sunduğu bu imkanı tabiri caizse baba oğluna sunmaz. İlimiz esnaflarına şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu




    Halk Bankası'ndan esnafa kredi müjdesi Yorumları