İlköğretim öğrencisi ölü bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-12-2010 (17:08)   Son Mesaj: 10-12-2010 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 464  

    10-12-2010

    İlköğretim öğrencisi ölü bulundu

    İlköğretim öğrencisi ölü bulundu


    Sancaktepe'de, bir ilköğretim okulu öğrencisi evinde öldü, 2 kardeşi ile 2 akrabası besin zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

    Alınan bilgiye göre, Sancaktepe'de, bir ilköğretim okulunda ikinci sınıfta okuyan Sefa Arı (8), bu sabah yatağında baygın halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu öldüğü belirlenen Sefa Arı'nın cesedi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
    Eyüp ve Zehra Arı çiftinin, 6 yaşındaki Kıymet Nur ve 10 yaşındaki İsmail Arı adlı çocukları da besin zehirlenmesi şüphesiyle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

    Bu arada, dün Arı çiftinin evinde misafir olarak bulundukları öğrenilen Zehra Arı'nın kız kardeşinin çocukları Arife (10) ve Emirhan Çetinkaya (9) da olay üzerine ailenin yanına geldi. Kustukları görülen Çetinkaya kardeşler de aynı hastaneye götürülerek, burada tedavi altına alındı.

    Öte yandan, anne Zehra Arı, çocukları ve yeğenlerine, dün bir bakkaldan tost alarak yedirdiğini iddia etmesi üzerine, Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, bakkal ve evdeki besinlerden örnekler alarak incelemeye götürdü.

    Bakkal sahibi F.A. ise çocukların kendi dükkanından tost almadığını savundu.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.




    İlköğretim öğrencisi ölü bulundu Yorumları