Öğretmenevinde 'fare ısırdı' iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-12-2010 (15:57)   Son Mesaj: 10-12-2010 (15:57)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    10-12-2010

    Öğretmenevinde 'fare ısırdı' iddiası

    Öğretmenevinde 'fare ısırdı' iddiası


    Bir sempozyumu dinleyici olarak takip etmek üzere Manisa'da bulunan Azerbaycan uyruklu bir kadın doktora öğrencisi, konakladığı Manisa Öğretmenevinde fare tarafından ısırıldığını iddia etti.

    Alınan bilgiye göre, Celal Bayar Üniversitesinin (CBÜ) desteği ile Mevlana Düşüncesi Araştırma Derneği (MEDAR) tarafından geçen haftasonu düzenlenen ''Uluslararası Mevlana ve Tasavvuf Geleneği Sempozyumu''nu dinleyici olarak takip etmek üzere Manisa'da bulunan Azerbaycan Milli Bilim Akademisi Yazmalar Enstitüsü doktora öğrencisi Ruhengiz Mehmedova'nın, konakladığı Manisa Öğretmenevinde uyuduğu sırada fare tarafından dudağından ısırıldığı ileri sürüldü.
    Manisa Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Ersoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, iddiaların kendilerine de ulaştığını belirterek, ''Konuyu araştırmak üzere ilgili müdür yardımcısını görevlendirdim, konuyu araştırıyor'' dedi.

    Konunun açıklığa kavuşturulmadan bir değerlendirme yapmayı doğru bulmadığını ifade eden Ersoy, ''Konuyu araştıran müdür yardımcımız, olayın taraf olan kişisi ile görüşecek. Olay gerçekten doğru mu değil mi? Kişi hastaneye gitti mi, gitmedi mi? Gittiyse gerçekten tetanos aşısı oldu mu? Araştırmanın bitmesinin ardından gerekli açıklamayı yapacağım'' diye konuştu.




    Öğretmenevinde 'fare ısırdı' iddiası Yorumları