Haber 7 Haber Alarmı güncellendi! İNDİR   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-12-2010 (15:18)   Son Mesaj: 10-12-2010 (15:18)    Cevap: 0    Gösterim: 1041  

    10-12-2010

    Haber 7 Haber Alarmı güncellendi! İNDİR

    Haber 7 Haber Alarmı güncellendi! İNDİR


    Haber 7 Haber Alarmı'nın 3'ncü versiyonu güncellendi. Güncellenen versiyonda kişiselleştirme seçeneklerinin yanı sıra, arama ve tanımlanmış kelime ile işaretlenmiş haber seçenekleri sunuluyor.



    "Haber 7 çok hızlı ama ben yine de haberlerden çok geç haberdar oluyorum, çok haber giriyorsunuz aradığımı bulmakta zorlanıyorum" ya da "mutlaka okumak istediğim haberler var ama haberi arayacak zamanım yok" diyorsanız Haber Alarmı'nın 3.1 versiyonunda bu durumlar için çözümler üretildi.
    HABER ALARMI'NI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ http://dosyalar.haber7.com/ (Sayfa açıldığında karşınıza çıkan versiyonlardan Version 3.1.'i indirmeniz gerekiyor)


    Artık Haber7.com 'Haber Alarmı'nı kişiselleştirebilecek, sizin için önemli haberler için kural oluşturabilecek, aradığınız haberlere çok daha hızlı ulaşabileceksiniz.

    Haber Alarmı"nın kurulum gerektirmeyen versiyonunu hemen indirip çalıştırabilirsiniz.

    İnternet haberciliğinde birçok yeniliğe önderlik eden Haber 7, Haber Alarmı'nın 3.1 versiyonunda kişisel tercihler üzerine durdu. Haber 7 okurları hızı, içeriği ve habere yaklaşımıyla farklılığını hissettikleri Haber 7 haberlerine artık tercihleri doğrultusunda ulaşabilecek.

    HABER ALARMI"NIN ÖZELLİKLERİ

    Haberin kaynağına gitme:

    Haber başlığında veya alt kısımdaki kısa açıklama kısmının üzerinde iken farenin sol tuşuna kısa aralıkla iki kere kliklerseniz haberin kaynağına ulaşırsınız.

    Ayarlar:

    Fareyi Haber Alarmı"nın üstünde sağ klikleyip, Ayarlar bölümünden girin. Açılan Pencerede Yenileme Süresini değiştirebilir, Haber Alarmı"nın bilgisayar başlama seçeneklerini düzenleyebilirsiniz. Ayrıca Program Görünümü bölümünden Haber Alarmı"nı kişiselleştirebilirsiniz.

    Ayarlar bölümünde öncelikli sözcüklerinizi sisteme girerek, belirlediğiniz sözcükleri içeren haberlerin başlıklarını kırmızı görebilirsiniz.

    Sıralama:

    No, Tarih Saat, Haber Başlık, Kategori sütunlarından birine tıkladığınızda sıralama ilgili sütuna göre yapılacaktır. Başlıkların üzerine kliklediğinizde sıralamayı değiştirebilirsiniz, Shift+diğer başlığı kliklediğinizde hem 1. kliklediğinize hem de 2. kliklediğinize göre sıralanır. No, Tarih Saat, Haber Başlık, Kategori başlıklarının yerini fareyle taşıyarak değiştirebilir, istemediğiniz bir başlığı sütundan çıkartabilirsiniz.

    Haberlerin başına sonuna gitme:





    Haber Alarmı nedir?





    Haber Alarmı Haber 7"nin haberlerini, internete bağlı olmak şartıyla, herhangi bir web tarayıcı açık olmadan da haber takip etmenizi sağlayan bir programdır.
    Haber Alarmı aktifken sağ alt köşede haber başlıkları görünecek. İlginizi çeken bir başlık olduğunda, başlığa tıklayıp haberi okuyabilirsiniz.
    Haber Alarmı"nı açıp tüm son dakika gelişmelerinin başlıklarını ve spotlarını görebileceksiniz.








    F2 tuşuna basarsanız son habere, F4 tuşuna basarsanız ilk habere konumlanırsınız.

    Manuel yenileme:

    F5 Tuşuna basarsanız yeni haber var mı kontrol eder.

    Büyütme / Küçültme:

    Grid üzerinde iken + ya basarsanız büyür, - ye basarsanız yazı boyutu küçülür CTRL ve O ya basarsanız orijinal hale gelir.

    Haber Alarmı'nı haber içerisinde verdiğiniz linkten http://dosyalar.haber7.com/ ya da Haber 7'nin üst bandında yer alan Haber Alarmı yazısına tıkladığınızda açılan linkte indirebilirsiniz. Unutmayın son versiyonu Versiyon 3.1 olarak adlandırılmıştır.

    Yeni versiyonda ne var;

    Versiyon güncelemesi için program çalışırken mouseun sağ tuşuna basıp Versiyon Kontrol
    seçeneğine basarsanız ayarlarınızı bozmadan yeni versiyona
    geçebilirsiniz.

    Versiyon 3.1
    Versiyon 3.0 a ilaveten
    1.Geçmiş tarihli haberleri getir.
    2.Baloncuk üzerinde yeni haberlere ulaşım.
    3.Haber yüklenme zamanı iyileştirme.
    4.Yararlı kaynaklar elinizin altında.

    Versiyon 3.0
    1.Haberler içinde hızlı arama eklendi.
    2.Manuel Versiyon Kontrol eklendi.
    3.Sizin için öncelikli sözcükler geliştirildi.
    4.Alarmı kapata basınca taskbar da kalan ikon kaldırıldı.
    5.İletişim formu eklendi.
    6.Dünya Saatine göre data getirilmesi.
    7.Yenilenince son habere konumlanma eklendi.
    8.Grid üzerinde + / - ile yazı boyutu ayarlama eklendi.
    9.Full ekran özelliği eklendi.
    10.Haber detay yüksekliği değiştirebilme eklendi.
    11.Görünüm şeklini kişiselleştirebilirsiniz.





    Haber 7 Haber Alarmı güncellendi! İNDİR Yorumları