Terk ettiği bebeğini almaya geldi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-12-2010 (15:07)   Son Mesaj: 10-12-2010 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 511  

    10-12-2010

    Terk ettiği bebeğini almaya geldi

    Terk ettiği bebeğini almaya geldi


    Elazığ'da, imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişinin ailesinden çekinince, doğurduğu bebeği hastanede bırakıp kaçan ve 1 hafta sonra almaya gelen kadına, bebeği geri verilmedi.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 5 Ekim'de ambulansla özel bir hastaneye gelen Rüya N. (19) burada sezaryenle bir kız bebek dünyaya getirdi. Rüya N, doğumun ardından yaklaşık 2 saat sonra bebeği hastanede bırakarak kaçtı.
    Olayın ardından soruşturma başlatan polis kimliğini belirlediği kadına ulaşmaya çalıştı. Rüya N. ise olaydan yaklaşık bir hafta sonra imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişi ile hastaneye gelerek bebeği almak istedi.

    Gözaltına alınan kadının polise verdiği bilgide, eşi ile kaçarak evlendiğini, imam nikahı ile birlikte yaşadığı kişinin ailesinin ise evliliklerine karşı çıktığını öne sürdü.

    Birlikte yaşadığı kişinin ilde olmadığı bir sırada doğum yapmasının da etkisiyle psikolojisinin bozulduğunu öne süren Rüya N'nin bu sebeple bebeği hastanede bıraktığını söylediği öğrenildi.

    Rüya N, ifadesinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Öte yandan hastanede müşahede altında tutulan bebeğin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından işlemlerinin başlatıldığı, anne ve babanın durumlarının inceleneceği, buna göre bebeğin aileye verilip verilmeyeceğine karar verileceği belirtildi.




    Terk ettiği bebeğini almaya geldi Yorumları