Terkedilen bebeğin annesi bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-12-2010 (14:08)   Son Mesaj: 10-12-2010 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 848  

    10-12-2010

    Terkedilen bebeğin annesi bulundu

    Terkedilen bebeğin annesi bulundu


    Sivas'ta, 2 günlükken bir apartmanın kapısının önüne bırakılan ve kaldırıldığı hastanede önce ''X'' olarak kayıtlara geçen, bugün de ''Berra' adı konulan bebeğin annesi bulundu.

    Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir apartmanın kapısının önüne çanta içerisine bırakılan bebeğin tedavisi Sivas Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisindeki yeni doğan bölümünde sürerken, polis ekipleri de anneyi bulmak için çalışma başlattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bebeğin annesi olduğu öğrenilen Y.Z, tespit edildi.
    Biri özürlü 3 çocuğu daha bulunan Y.Z'nin karakolda ifadesi alındı. Apartmanların merdivenlerini yıkayarak geçimini sağladığı öğrenilen Y.Z'nin, zor koşullarda yaşamını sürdürdüğü belirtildi.

    Eşi tarafından terk edilen Y.Z'nin evlilik vaadiyle bir kişiyle ilişki yaşadığı ve bu kişiden hamile kaldığı ileri sürüldü. Y.Z'nin evde tek başına zor şartlar altında doğumunu gerçekleştirdiği, daha sonra da yeni doğan kız bebeğinin daha iyi koşullarda büyümesi için bir apartmanın önüne terk ettiği öne sürüldü.

    Bebeğin babasını bulmak için çalışma başlatıldığı bu konudaki soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.

    9 Ekimde Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir apartmanın önüne çanta içerisinde, henüz 2 günlük kız bebek bırakılmıştı. Bebek, apartman sakinlerinden 40 yaşındaki Osman Adem Koç tarafından bulunarak, polise teslim edilmişti. Hastanede tedavi altına alınan bebek burada önce ''X'' diye kayıtlara geçmiş, daha sonra Sivas Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Vecdi Ersöz'ün eşi Emine Ersöz, bebeği ziyaret ederek, ''Berra'' ismini koymuştu.




    Terkedilen bebeğin annesi bulundu Yorumları