Kütahya'da trafik kazaları: 3 ölü, 9 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-12-2010 (13:06)   Son Mesaj: 10-12-2010 (13:06)    Cevap: 0    Gösterim: 727  

    10-12-2010

    Kütahya'da trafik kazaları: 3 ölü, 9 yaralı

    Kütahya'da trafik kazaları: 3 ölü, 9 yaralı


    Kütahya ve ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

    Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Çakırsaz köyü mevki Kütahya Afyonkarahisar karayolunun 43. kilometresinde P.G.F idaresindeki 16 KL 911 plakalı aracı ile seyir halinde iken asfalt zemininin ıslak olmasına bağlı olarak direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan A.G.C ve E.C yaralandı. 112 Acil Servis Ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Kütahya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Örenköy ve Çadırlık köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazası N.Y idaresindeki 43 AH 525 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana geldi. Meydana gelen kazada araç sürücüsü ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan R.B, B.G ve K.M yaralandı.

    Kütahya Eskişehir karayolunun 37. Km'sinde Sobran köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.Kaza, Ö.E idaresindeki 34 ZRC 94 plakalı otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçerek inşaat halindeki tünel ağzına çarpması sonucu meydana geldi.

    Meydana gelen kazada, araç içerisinde yolcu olarak bulunan M.O kaza yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Ö.E kaldırıldığı Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, araç içerisinde yolcu olarak bulunan A.S tedavi altına alındı.

    Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Barağı köyünde meydana gelen trafik kazası, A.S idaresindeki 43 NU 781 plakalı traktör ile tarlasına giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek susuz Barağı deresine giren traktörün devrilmesi soncu meydana geldi.

    Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü A.S olay yerinde hayatını kaybetti.





    Kütahya'da trafik kazaları: 3 ölü, 9 yaralı Yorumları