İzleyiciler Ezel’de Sekiz’i görmek istiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-12-2010 (12:18)   Son Mesaj: 10-12-2010 (12:18)    Cevap: 0    Gösterim: 555  

    10-12-2010

    İzleyiciler Ezel’de Sekiz’i görmek istiyor

    İzleyiciler Ezel’de Sekiz’i görmek istiyor


    Ezel'e 4 bölüm dahil olan Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı 'Sekiz' karakteri izleyiciden vize aldı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı ankette, izleyicilerin yüzde 68'i 'Sekiz'i Ezel'de görmek istediğini belirtti.

    Türkiye"nin lider sinema sitesi Sinemalar.com, üzerinde gerçekleştirilen anket Ezel izleyicilerinin Sekiz karakterini sevdiğini ortaya çıkardı. Bir hafta süren Ezel anketine katılan on bine yakın üye, dizinin bu sezon en çok ilgi çeken karakteri olan Sekiz"in diziden gitmesini istemediğini belirtti. "Sekiz, dizide kalmalı mı, gitmeli mi?" sorusuna ankete katılanların yaklaşık %68"i "Ölmemeli, kalmalı ve Dayı"nın ekibine katılmalı" şeklinde yanıt verdi. Kıvanç Tatlıtuğ"un canlandırdığı Sekiz karakterinin sürpriz bir şekilde katılımıyla büyük bir heyecan kazanan dizinin ilerleyen bölümlerinde Sekiz"e neler olacağını ve dizi yapımcılarının izleyiciden gelen bu yoğun ilgiye nasıl tepki göstereceğini ise zaman gösterecek.
    BEREN SAAT'İ DE GÖRMEK İSTİYORLAR

    Diğer taraftan izleyiciler Ezel"de konuk oyuncu olarak Beren Saat"i de görmek istediklerini belirttiler. Şu anda "Fatmagül"ün Suçu Ne?" adlı dizide oynayan ve Kıvanç Tatlıtuğ"un eski rol arkadaşı olan Beren Saat, "Ezel"de hangi oyuncuyu görmek isterdiniz?" sorusunda oyların %37"sini aldı. Beren Saati, Lost adlı yabancı dizide ünlenen ve Türkiye"ye bir dondurma reklamı için gelen Josh Holloway %35"lik oranla takip etti.

    CENGİZ ÇIKSIN

    Anketin en ilginç sonucu ise "Ezel"de önemini kaybetti, diziden çıksın dediğiniz karakter hangisidir?" sorusuyla geldi. Ankete katılan Sinemalar.com üyelerinin %40"ı Cengiz karakterinin diziden çıkması gerektiğini belirtti. Cengiz"i %27"lik bir oranla dizinin ana karakterlerinden biri olan Eyşan takip etti.




    İzleyiciler Ezel’de Sekiz’i görmek istiyor Yorumları