Erdoğan emeklinin zam oranını açıklıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-12-2010 (03:25)   Son Mesaj: 10-12-2010 (03:25)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    10-12-2010

    Erdoğan emeklinin zam oranını açıklıyor

    Erdoğan emeklinin zam oranını açıklıyor


    2011 yılı işçi ve Bağ-Kur emekli maaşlarıyla ilgili çalışmalar tamamlandı. Yaklaşık 7 milyon emekli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün AK Parti grup toplantısında açıklayacağı rakamı bekliyor..

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, 2011 yılı işçi ve Bağ-Kur emekli maaşlarıyla ilgili çalışmaları tamamladıklarını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın , AK Parti grup toplantısında 2011 yılı Ocak ve Temmuz ayı emekli maaşlarına yapılacak zammı açıklayacağını bildirdi.
    Açıklamanın hangi emeklilere ilişkin olacağı sorusu üzerine Dinçer, ''2011 yılı için emeklilere vereceğimiz maaş artışlarıyla ilgili düzenlemeyi kastettim. Biliyorsunuz devlet memurlarının maaşlarıyla ilgili artışlar belli olmuştu, emeklilerimizinki henüz belli olmamıştı. O çalışmaları da tamamladık. Dolayısıyla Sayın Başbakanımız 2011 yılı Ocak ayında ve Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak zammı da açıklayacak. İşçi, Bağ-Kur'' diye konuştu.

    Gazetecilerin bu konudaki soruları üzerine Dinçer, çalışmanın yaklaşık 7 milyon emekliyi ilgilendirdiğini belirterek, ''Her şey kontrol altında, bütçemize de yerleştiriyoruz, kaynağı belli, her şeyi belli'' dedi.




    Erdoğan emeklinin zam oranını açıklıyor Yorumları