İşte Microsoft'un cepteki yeni silahı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-11-2010 (23:41)   Son Mesaj: 10-11-2010 (23:41)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    10-11-2010

    İşte Microsoft'un cepteki yeni silahı

    İşte Microsoft'un cepteki yeni silahı
    Tüm detayları açığa çıkan Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 7 hakkında en gerçekçi ve net bilgilerin yanı sıra güncel sisteme sahip yeni telefonlar ve işletim savaşlarında son durum bu yazıda.

    Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 7 için savaşın başladığı tarih tam olarak bugün.

    Sonunda her haliyle açıklığa kavuşan mobil işletim sistemini taşıyan akıllı telefonları da birbiri ardına pazarda görmeye başlayacağız.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre Microsoft'un Windows Phone 7 konusunda da yine en önemli destekçisi HTC olacak gibi görünüyor.

    İşte Microsoft'un cepteki yeni silahı

    "Windows Phone 7 farklıdır!" diyerek söz alan Steve Jobs, "Windows Phone 7 mükemmellik hissi uyandırır" demekten de geri durmamış.

    Windows Phone 7'li telefonların 21 Ekim'de Avrupa'daki vitrinlerde yer almış olacağının belirtildiği etkinlikte, sisteme dair birçok özel detay paylaşıldı. Şimdi gelin bu detaylara birlikte göz atalım.

    Kişiselleştirilebilir Bekleme Ekranı

    Tümüyle kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilir bekleme ekranı Windows Phone 7'nin en önemli artısı. Microsoft da bu konuyu gösterimde fazlasıyla ön plana çıkardı.

    Windows Phone 7 hakkında daha fazla
    bilgi almak için buraya tıklayın.


    Kullanıcılar fotoğraf, elektronik posta, sosyal ağ profilleri, Facebook'ta yer alan çoklu ortam içerikleri gibi akla gelebilecek birçok veriyi özgürce bekleme ekranına taşıyabiliyor.

    Bu kapsama Facebook'ta yer alan profil resminiz bile dahil.

    İşte Microsoft'un cepteki yeni silahı

    İşte Dell'in Windows Phone 7'li ilk telefonu.
    Dell Venue Pro'nun dikey açılır bir QWERTY klavyesi mevcut.


    Xbox, Zune, Office ve Bing

    Microsoft'un popüler birçok servisi Windows Phone 7'ye de entegre edilmiş olacak. Xbox, Zune, Office ve Bing Windows Phone 7'nin en önemli kozu.

    Microsoft telefon adına yeni bir anlayış ifadesini kullanarak Windows Phone 7 ile yeni bir başlangıç izlenimi verme amacında.

    Açıklamada iPhone ve Android ifadelerine de yer verilmesi aslında birçok konuyu açıklamaya yetiyor.

    Windows Phone 7 yüklü gelecek
    tüm telefonları görmek için buraya tıklayın.






    İşte Microsoft'un cepteki yeni silahı Yorumları