Saadet Partisi'nde istifalar sürüyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-11-2010 (14:36)   Son Mesaj: 10-11-2010 (14:36)    Cevap: 0    Gösterim: 583  

    10-11-2010

    Saadet Partisi'nde istifalar sürüyor

    Saadet Partisi'nde istifalar sürüyor


    Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Alaattin Parlak ve 3 belde belediye başkanı partisinden istifa etti. Sakarya'da görev yapan 1 GİK üyesi, 7 ilçe teşkilatı başkanı ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

    SAADET PARTİSİ DİYARBAKIR İSTİFA
    Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Alaattin Parlak ve 3 belde belediye başkanı partisinden istifa etti.

    Parlak, Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Saadet Partisi'nin 11 Temmuz 2010 tarihinde yapılan olağanüstü kongresi ve sonrasında yaşanan gelişmelerin kendilerini üzdüğünü söyledi.

    Eski Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un ve eşinin telefonlarının internette yayınlanarak, hakarete uğramalarına yol açtığını ileri süren Parlak, ''Düşmana dahi söylenmeyecek sözler, bir vazife şuuruyla bir kardeşten diğerine söylendi. Bütün bu süreçleri gözönünde bulundurduktan sonra il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, üst kurul delegeleri, belediye başkanı ve meclis üyeleri ile yaptığımız uzun istişareler neticesinde istifa kararı aldık'' diye konuştu.

    Parlak, Şölen, Gürbüz ve Kuyular belde belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 252 üye ile birlikte istifa ettiklerini kaydetti.

    SAKARYA'DA GÖREV YAPAN 1 GENEL İDARE KURULU ÜYESİ, 7 İLÇE TEŞKİLATI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ PARTİLERİNDEN İSTİFA ETTİKLERİNİ AÇIKLADI

    Saadet Partisi'nin Sakarya'da görev yapan 1 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi, 7 ilçe teşkilatı başkanı ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

    Çark Mesire'deki bir restoranda düzenledikleri basın toplantısında partiden istifa eden kişiler adına konuşan Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Osman İbrahimbaş, Saadet Partisi içinde siyaset yapma imkanının kalmadığını söyledi.

    ''Saadet Partisi'nden ayrılmıyoruz, maalesef ayrılmak zorunda bırakılıyoruz. İktidara yürüyüşün başlangıç tarihi olan 11 Temmuzdan beri tüm hakaretler, saldırılar ve çeşitli ithamlar karşısında daha farklı olayların yaşanmaması için yıllardır emeğimizi ve enerjimizi harcadığımız ve bundan da hiçbir şekilde rahatsız olmadığımız yuvamızı terk etmek zorunda bırakılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz'' diyen İbrahimbaş, başta Numan Kurtulmuş olmak üzere, kader birliği yaptıkları arkadaşlarıyla, siyaseti milletle birlikte yapmak üzere, milletin bağrına doğru yeni bir ivmeyle harekete geçtiklerini dile getirdi.

    İbrahimbaş, gelinen bu süreçte yüce idealleri için siyaset üretmeyi kişisel taleplerin imkansızlaştırması sonucunda Saadet Partisi'nde siyasete devam etmenin imkanı kalmadığını ifade etti ve''Birlikte hareket ettiğimiz ve yeni siyasi oluşumda görev alacak olan ilçe başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, hanımlar ve gençlik komisyonları üyeleri ve diğer üyelerimizle birlikte istifa ediyoruz'' diye konuştu.

    Toplantıda İbrahimbaş ile birlikte, Sakarya'nın Hendek, Akyazı, Karapürçek, Kocaali, Ferizli, Söğütlü ve Erenler ilçe başkanları yönetimleriyle birlikte istifa ettiklerini belirttiler.




    Saadet Partisi'nde istifalar sürüyor Yorumları