Kadir İnanır: Yaşananlara üzüldüm   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-10-2010 (16:56)   Son Mesaj: 10-10-2010 (16:56)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    10-10-2010

    Kadir İnanır: Yaşananlara üzüldüm

    Kadir İnanır: Yaşananlara üzüldüm


    47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması Jüri Başkanı Kadir İnanır, Emir Kusturica ile ilgili yaşananlara ve Kusturica'nın Antalya'dan ayrılmasına üzüldüğünü söyledi.

    47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması Jüri Başkanı Kadir İnanır, Boşnak asıllı Sırp yönetmen Emir Kusturica ile ilgili yaşananlara ve Kusturica'nın Antalya'dan ayrılmasına üzüldüğünü söyledi.
    Antalya Kültür Merkezinde diğer jüri üyeleriyle birlikte gala gösterimi yapılan Türk filmlerini izleyen Jüri Başkanı Kadir İnanır, AA muhabirinin sorusu üzerine, Emir Kusturica'nın, protestolar nedeniyle Antalya'dan ayrılmasına üzüldüğünü bildirdi.

    İnanır, Kusturica'ya yönelik tepkilerle ilgili daha önce açıklama yaptığını ve sözlerinin geçerli olduğunu ifade ederek, ''Sabah görüştük, tanıştık. Bugün oturup öğle yemek yiyecektik, ama gitmiş. Yaşananlara üzüldüm'' diye konuştu.




    Kadir İnanır: Yaşananlara üzüldüm Yorumları