Erdoğan'a Osmanlı'yı hatırlatan yürüyüş   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-10-2010 (15:38)   Son Mesaj: 10-10-2010 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 639  

    10-10-2010

    Erdoğan'a Osmanlı'yı hatırlatan yürüyüş

    Erdoğan'a Osmanlı'yı hatırlatan yürüyüş


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da toplu açılış törenlerinde konuştu... Erdoğan, Aydın'da gördüğü bir tablonun kendisine Osmanlı'nın Domaniç'ten çıkışını hatırlattığını kaydetti. Erdoğan, bazı yatırımları muhalefetin görmemesine ise sevindi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'ın Çine ilçesinde toplu açılış törenlerinde konuştu. "Dertliyim bir şeye değinmeden geçemeyeceğim "diyen Başbakan Erdoğani bazı siyasi liderlerinin ve STK temsilcilerinin kendisini aynı tesisleri 4 defa açtığını iddia ettiğini belirtti.Bu iddialara tepki gösteren Erdoğan, helikopterle gelirken açılış için yaklaşık 9-10 kilometrelik yolu yürüyerek gelen vatandaşları gördüğünü aktardı ve "Bu tablo bana Osmanlı'nın Domaniç'ten çıkışını hatırlattı." dedi.

    Erdoğan'ın sözleri şöyle:

    Rahmetli Adnan Menderes Çine suyuna ayaklarını sokmak istedi ama nasip olmadı.

    Çine Barajı'nın adını Adnan Menderes olarak değiştireceğiz.

    5 Ağustos'ta Aydın'a geldik ve o gün İkizdere Barajı'nın açılışını yaptık. Bugün de Çine Adnan Menderes Barajı'nın hem adını koyduk hem de açılışını yapıyoruz.

    Siyaset hizmet sanatıdır. Doğu'yu Batı'dan ayırmadan herkese hizmet verme sanatıdır. 8 yıldır 81 vilayetimizin tamamına, her bir ilimize ilçemize, köyümüze hatta yaylalara kadar hizmet götürmenin hep gayreti içerisinde olduk.

    Biz İzmir'de CHP'li belediye var demedik, orada vatandaşımız var dedik ve içme suyunu getirdik. Bizim kitabımızda ayrımcılık yok.

    Bazı illerde belediye başkanlarının yapamadıklarını biz yapıyoruz. Siirt'e,Şırnak'a ve Hakkari'ye gidin göreceksiniz. Yaradılanı yaradandan ötürü sevmenin gereği budur. İzmir'de de eserlerimiz var Artvin'de de. Aydın'da hizmetimiz var Diyarbakır'da da var.

    Daha yakın geçmişe kadar Ankara'dan çıkmıyor ve Sivas'ın ötesine geçmiyorlardı. Bizim telkinlerimizle hamdolsun Ankara'dan çıkıyorlar. Ama daha önce görmedikleri için kıyas yapamıyorlar.

    Duble yollardan geçiyorlar ama bunların o yolların bu Hükümet tarafından yapıldığının farkında değiller. Havaalanlarını kullanıyor, hızlı trene biniyorlar ama onlar bu projelerin nasıl başladığını nasıl bitirildiğini bilmiyorlar.

    İyi ki fark etmiyorlar zira şu devasa eserleri fark etselerdi mazallah onları da alır Danıştay'a Anayasa Mahkemesi'ne götürürlerdi. İmkan bulsalar şu barajları, göletleri Danıştay'a Anayasa Mahkemesi'ne götürürlerdi.

    Biz bu hizmetleri bir oy kaygısı ile yapmıyoruz, biz milletimizin yüzü gülsün, milletimiz muasır medeniyetler seviyesine kavuşmasını istiyoruz.

    O yüzden bizde haritayı boyamak ülkeyi oy verenler vermeyenler diye ayırmak yok.

    Ayrıntılar gelecek




    Erdoğan'a Osmanlı'yı hatırlatan yürüyüş Yorumları