'Erbakan'ı siyasetten silmek isteyen üç isim'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-10-2010 (15:37)   Son Mesaj: 10-10-2010 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    10-10-2010

    'Erbakan'ı siyasetten silmek isteyen üç isim'

    'Erbakan'ı siyasetten silmek isteyen üç isim'


    SP Düzce İl Sorumlusu Faruk Erdem, "Necmettin Erbakan hocamız, 1977'de Korkut Özal, 2000'de Tayyip Erdoğan, şimdi ise Numan Kurtulmuş tarafından Türk siyasetinden tamamen silinmek istenmiş ama yine yoluna devam etmiştir." dedi.

    Saadet Partisi İl Divan toplantısı, Düzce Küçüksu Gazinosu'nda yapıldı. Toplantı öncesi basın açıklaması yapan Düzce İl Sorumlusu Faruk Erdem, Saadet Partisi'nin Türk siyasetinden silinmek istendiğini iddia etti.Saadet Partisi Düzce İl Teşkilatının Divan Toplantısına Kurucular Kurulu üyesi Muzaffer Baydar ve Feti Görür, ilçe ve belde teşkilatları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

    Divan toplantısı öncesi bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi eski İl Başkanı ve Düzce İl Sorumlusu Faruk Erdem, Saadet Partisi'nin geçirdiği kongre süreci sonrası yaşadığı sıkıntılara değinerek, "Bizler Milli Görüş Hareketi olarak, özellikle 11 Temmuz 2010 tarihindeki Saadet Partisi Büyük Kongresi'nden bu yana çok sıkıntılı günler yaşadık. Aslında bu bizim için ilk değildi. 1969 yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın bağımsızlar hareketi ve Milli Nizam'la başlayan Milli Görüş Hareketi, bu 41 yıllık zaman içinde birçok kez engellenmek istenmiş, buna rağmen Milli Selamet, Refah, Fazilet ve son olarak da Saadet Partisi Türk siyasi hayatında sürekli anahtar rol oynamıştır. Yine bu zaman içerisinde, siyonizmin ne demek olduğunu, Arz-ı Mev'ud'u, Büyük İsrail Projesi'ni tüm İslam alemine öğreten Muhterem Erbakan Hocamız, 1977'de Korkut Özal, 2000'de Tayyip Erdoğan, şimdi ise Numan Kurtulmuş tarafından Türk siyasetinden tamamen silinmek istenmiş ama Erbakan Hocamızın tabiriyle biz bu rahatsızlıklara aşılı olduğumuz için bu girişimler hep başarısız olmuş ve Milli Görüş yine yoluna devam etmiş ve etmektedir." ifadelerini kullandı.

    Faruk Erdem, Milli Görüş yolunun çok engebeli ve sarp bir yol olduğunu belirterek, "Bu hareketin içinde yer alanlar ömür boyu sürecek bir maratonun koşucusu gibidirler. Bu da uzun soluk ister. Nefesi yetmeyenler koşuyu daha fazla sürdüremezler ve yarıda bırakırlar. Bugüne kadar bırakanlar olduğu gibi. Bizler ise burada bulunan Milli Görüşçüler olarak yolumuza, koşumuza devam ediyoruz." şeklinde konuştu. Saadet Partisi Düzce İl Divan Kongresi, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.





    'Erbakan'ı siyasetten silmek isteyen üç isim' Yorumları