Kapkaçtan 15 dakika sonra enselendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-10-2010 (07:13)   Son Mesaj: 10-10-2010 (07:13)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    10-10-2010

    Kapkaçtan 15 dakika sonra enselendi

    Kapkaçtan 15 dakika sonra enselendi


    İzmir'in Konak ilçesinde bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen B.K., polis tarafından 15 dakikada yakalanarak gözaltını alındı.

    Olay gece 23.40 sıralarında İkiçeşmelik Caddesi Hasan Sağlam Öğretmenevi önündeki yaya alt geçidinde meydana geldi. Manisa'dan ailesiyle birlikte bir yakınının Hasan Sağlam Öğretmenevi'nde yapılan düğününe katılmak için İzmir'e gelen 55 yaşındaki N.Y.'nin çantası, İkiçeşmelik'teki yaya alt geçidinden yürüdüğü sırada kapkaç yöntemiyle çalındı. Çantayı çalan kişi yaya olarak kaçarken, polis şüpheliyi yakalamak için alarma geçti. Bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi.
    Yapılan takibin ardından polis koşarak kaçmaya çalışan şüpheli B.K.'yi (34) olayın üzerinden 15 dakika geçmeden Eşrefpaşa semtindeki Cicipark'ta yakaladı. Şüpheli olay sırasında kadının yanında bulunan oğlu tarafından da teşhis edildi.

    Fuhuşa aracılık etmek, hırsızlık ve uyuşturucu gibi çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunduğu öğrenilen zanlı B.K., Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne teslim edildi. Zanlının üzerinden N.Y.'ye ait eşyaların çıktığı öğrenildi.




    Kapkaçtan 15 dakika sonra enselendi Yorumları