BBP'li İl Başkanı 'Yeşil'i yalanladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-09-2010 (19:56)   Son Mesaj: 10-09-2010 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    10-09-2010

    BBP'li İl Başkanı 'Yeşil'i yalanladı

    BBP'li İl Başkanı 'Yeşil'i yalanladı


    BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, ''Bir gazetede yayımlanan 'BBP Torbalı İlçe Başkanı Osman Aksun, Yeşil'in Yaşadığını İddia Etti' başlıklı haber abartılarak kaleme alınmış''dedi.

    Bereket, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, BBP'nin kurulduğu günden bugüne hiçbir zaman yasa dışı işlerin içinde olmadığını, illegal kişi ya da kişilerle hareket etmediğini kaydetti.
    Osman Aksun'un ''Yeşil'le görüştüğü iddia edilen tarihte'' partilerinin üyesi bile olmadığını kaydeden Bereket, şöyle devam etti:

    ''Sanki ilçe başkanı sıfatıyla bir görüşme yapmış ve bu bilgiyi de korktuğu için saklamış tarzındaki ifadeler, camiamızı zan altında bırakan bir sunum şeklidir. 'BBP Torbalı İlçe Başkanı Osman Aksun, Yeşil'in Yaşadığını İddia Etti' başlıklı haberde, sansasyonel bir haber olabilmesi adına ifadeler abartılarak kaleme alınmış.''

    -''MAHMUT YILDIRIM İLE 7 YIL ÖNCE KARŞILAŞTIM''

    Torbalı İlçe Başkanı Osman Aksun da 2003 yılında öğretmenlikten emekli olduktan sonra Marmaris'e tatil için gittiğini ve bir kafeteryada otururken Mahmut Yıldırım olduğunu tahmin ettiği kişiyle karşılaştığını ve bu kişinin kendisini tanıyarak yanına geldiğini anlattı.

    Haberin abartılarak yazıldığını, muhabirle sadece 1.5 dakika süren bir telefon görüşmesi yaptığını anlatan Aksun, ''Partime zarar verdiysem, arkadaşlarımı üzdüysem özür dilerim'' dedi.




    BBP'li İl Başkanı 'Yeşil'i yalanladı Yorumları