Pakdil: Demokratikleşmeye doğru gidiyoruz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-08-2010 (18:38)   Son Mesaj: 10-08-2010 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 455  

    10-08-2010

    Pakdil: Demokratikleşmeye doğru gidiyoruz

    Pakdil: Demokratikleşmeye doğru gidiyoruz


    TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, ''Türkiye'nin demokratikleşmeye doğru gittiğini hep birlikte görüyoruz. Türkiye, insanların birbirine daha müsamahayla yaklaştığı bir döneme gidiyor'' dedi.

    Pakdil, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlendiği istişare toplantısında yaptığı konuşmada, demokrasilerde esas olanın millet olduğunu, milletin ortaya koyduğu tabloya herkesin, beğenmese bile saygı göstermesi gerektiğini belirtti.
    Referandumda sandık başına giderek ''evet'' ya da ''hayır'' oyu kullanan tüm vatandaşlara teşekkür ettiklerini ifade eden Pakdil, şöyle devam etti:

    ''Türkiye'nin demokratikleşmeye gittiğini hep beraber görüyoruz. Türkiye, insanlarının birbirine daha müsamahayla yaklaştığı bir döneme gidiyor. 1946'dan bugüne kadar çok partili hayat içerisinde Türk Milleti oyunu her zaman bilerek kullanmıştır.

    AK Parti iktidarı 8 yıllık süre içinde elindeki bütün imkanları değerlendirmeye çalışmıştır. Ulaşım hizmetleri anlamında, sağlık hizmetleri anlamında, eğitim hizmetleri anlamında, tarım hizmetleri anlamında ve sosyal yardım anlamında bütün imkanları seferber ederek, belirli bir kısım neticelere ulaştık, bunları daha ileri götürmek hepimizin görevidir.''

    Pakdil, AK Parti hükümetlerinin Kahramanmaraş'ta yaptığı ve planladığı hizmet ve yatırımlara ilişkin katılımcıları bilgilendirirken, Kahramanmaraş'ın büyükşehir statüsüne alınması için çaba harcadıklarını anlattı.

    Göksün Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Göksun Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Hurç, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Talat Koska ile teşkilat yöneticileri, partililer ve muhtarlar katıldı.




    Pakdil: Demokratikleşmeye doğru gidiyoruz Yorumları