LG'nin hedefi tüm ürünlerde ilk 3'e girmek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-08-2010 (16:22)   Son Mesaj: 10-08-2010 (16:22)    Cevap: 0    Gösterim: 573  

    10-08-2010

    LG'nin hedefi tüm ürünlerde ilk 3'e girmek

    LG'nin hedefi tüm ürünlerde ilk 3'e girmek


    LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim, firma olarak Türkiye'deki en büyük hedeflerinin bu yıl içerisinde tüm ürünlerde ilk üçe girmek olduğunu söyledi.

    Kim, beraberinde Satış Müdürü Ufuk Gürsoy ve İç Çözümler Müdürü Kubilay Gökçe Kılıç ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ofisinin 2008 yılı Nisan ayında kurulmasının ardından çalışmalara başladıklarını, bu kapsamda Doğu Karadeniz'e geldiklerini belirtti.
    Bölgedeki illerde yer alan firma ve satış noktalarının temsilcileri ile iki günden beri görüşmeler yaptıklarını anlatan Kim, Türkiye'nin teknolojiye meraklı, yenilikleri çok yakından takip eden büyük bir nüfusa sahip olduğunu dile getirerek, ''Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'de de müşteri memnuniyeti, satış sonrası hizmetler, müşteri takibi gibi konularda fark oluşturmayı amaçlıyoruz.

    Hızlı ve rekabetçi bir ortamda büyüyen bir elektronik firması olarak, tüketicilerimize karşı sorumluluklarımızın da farkındayız. Firma olarak Türkiye'deki en büyük hedefimiz 2010 yılı içerisinde tüm ürünlerde ilk üçe girmektir'' diye konuştu.

    Kim, Türkiye'de siyasi istikrarın bulunmasının şirketler için çok önemli avantaj olduğunu kaydetti.

    Türkiye ile Kore arasındaki tarihi ilişkiye de değinen Kim, ''Ben Türkiye'ye görevli olarak atandığımda çok sevindim. Türkiye ile Kore arasında tarihte yaşananları herkes gibi ben de biliyorum. Türklerin Kore halkı için neler yaptığını, ne gibi sıkıntılar çektikleri bizlere ilköğretimde okutuluyor. Müfredatta yer alan bu derste 'Üsküdar'a giderken' şarkısı bile var. Türkiye'ye ilk geldiğimde Türk kültürüyle erken kaynaşmak için 1.5 ay bir Türk ailesinin yanında kaldım'' ifadelerini kullandı.

    TRABZONSPOR FORMASI GİYDİ

    Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in yaklaşık 3 yıl Güney Kore'de görev yapmasından dolayı Trabzon'un kendileri için ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayan Kim, ''Şenol Güneş hoca, bizim ülkede çalıştırdığı takımı zirveye çıkardı.

    Ülke futbolunun gelişmesinde büyük paya sahip. Onunla ilişkilerimiz aile boyutundadır. Trabzon'a gelmişken onu da ziyaret edip, hasret gidereceğiz'' dedi.

    Toplantı sonrası isminin yazılı olduğu 61 numaralı formayı giyen ve gazetecilere poz veren Kim, son dönemde sıklıkla kullanılan ''bize her yer Trabzon'' sloganını da Türkçe olarak söyledi.




    LG'nin hedefi tüm ürünlerde ilk 3'e girmek Yorumları