Kırmızı Ödülleri bu yıl Anadolu'ya açılıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-08-2010 (16:18)   Son Mesaj: 10-08-2010 (16:18)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    10-08-2010

    Kırmızı Ödülleri bu yıl Anadolu'ya açılıyor

    Kırmızı Ödülleri bu yıl Anadolu'ya açılıyor


    Gazete ve dergilere verilen reklamlara yönelik düzenlenen Kırmızı Ödülleri adlı reklam yarışması, Anadolu'yu da kapsayacak şekilde genişletilerek, Kırmızı Bölge Basında En İyiler Reklam Ödülleri adıyla gerçekleştirilecek.

    Hürriyet Grubu tarafından düzenlenen Kırmızı Ödülleri ve Kırmızı Bölge yarışmalarının koordinatörlüğünü yürüten Gürül Öğüt, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında, 2003 yılından bu yana düzenlenen Kırmızı Ödülleri'nin bu yıl yeni bir projeyle, ''Kırmızı Bölge'' adıyla başlatıldığını, yarışmaya yalnızca İstanbul dışındaki reklam ajanslarının ve reklamcıların katılabileceklerini söyledi.
    Öğüt, bu düzenlemeyle reklam sektörünü daha derinlemesine ve ülke çapında kapsamak amacıyla İstanbul dışındaki reklam ajanslarının ayağına gittiklerini anlattı.

    Gazete ve dergilerin reklam gelirlerine katkı sağlamak, reklam sektöründe çalışanları özendirmek ve onlara sahip çıkmak amacıyla bu yarışmaların yapıldığını belirten Öğüt, Kırmızı Ödülleri ile Kırmızı Bölge'nin birbirini tamamlayan yarışmalar olduğunu kaydetti.

    Kırmızı Bölge için başvuruların başladığını ifade eden Öğüt, ''Toplam 18 kategori içeren ve katılan reklamların 'Yaratıcılık ve uygulamadaki başarı' kriterleri ile değerlendirileceği Kırmızı Bölge'ye çok sayıda yerel reklam ajansının katılımını amaçlıyoruz.

    Türkiye genelinde, reklamcı ve reklam verenlerin bir araya geleceği, yaratıcılıklarını ve başarılarını kutlayacakları ödül törenimizi ise, Aralık ayında, Ankara'da düzenleyeceğiz'' dedi.

    Gürül Öğüt, ''Kırmızı Bölge'' yarışmasına, Antalya'dan da önemli oranda katılım beklediklerini kaydetti.

    Verilen bilgiye göre Kırmızı Bölge yarışmasına katılmak isteyen reklamcılar, başvurularını 3 Kasım akşamına kadar www.kirmiziodulleri.com/kirmizibolge web sitesi üzerinden yapabilecek.




    Kırmızı Ödülleri bu yıl Anadolu'ya açılıyor Yorumları