Dayakçı iddia edilen öğretmene darp   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-08-2010 (14:07)   Son Mesaj: 10-08-2010 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    10-08-2010

    Dayakçı iddia edilen öğretmene darp

    Dayakçı iddia edilen öğretmene darp


    Bursa'da, okulda dövüldüğü ileri sürülen ilköğretim öğrencinin yakınları, öğretmeni darbetmeye kalktı. Polis, olaya müdahale ederken biber gazı kullandı.

    İddiaya göre, merkez Osmangazi ilçesindeki bir ilköğretim okulunun 6.sınıfında öğrenim gören E.S. (13), ders zili çaldığı sırada dışarı çıkmak istedi. Bu sırada sosyal bilgiler öğretmeni B.M, E.S'ye tokat attı. Küçük öğrenci, tokadın etkisiyle yere düşerek başını sıraya çarptı.
    Bir sağlık ocağında pansuman yapıldıktan sonra evine gönderilen E.S'nin durumu anlatması üzerine sinirlenen baba F.S. (36), kardeşi A.S. ve akrabası Y.T. (33) ile okula gitti. A.S, burada oğlunu dövdüğü öne sürülen öğretmen B.M'nin yüzüne yumruk attı.

    İhbar üzerine okula gelen güvenlik güçleri, olaya karışan kişileri biber gazı sıkarak etkisiz hale getirirken, A.S. kaçtı. Polis merkezine götürülen bu kişiler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




    Dayakçı iddia edilen öğretmene darp Yorumları