Toplantıda telefonu çalana ceza!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-08-2010 (12:55)   Son Mesaj: 10-08-2010 (12:55)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    10-08-2010

    Toplantıda telefonu çalana ceza!

    Toplantıda telefonu çalana ceza!


    Rize İl Genel Meclisi üyeleri, dikkatlerinin dağılmaması ve daha verimli toplantı yapabilmek için, toplantı esnasında cep telefonlarının kapatılması kararı aldı. Karar gereğince toplantı esnasında telefonu çalan üye, tatlı ikram edecek.

    Rize İl Genel Meclisinde, toplantıda çalan cep telefonlarının, üyelerin dikkatlerini bozması ve toplantının ahengini kötü yönde etkilemesi üzerine bu kararı aldıklarını belirten Meclis Başkanı Rahmi Metin, cep telefonları çalan Rasim Çorbacı ve Ali Pursa'nın meclis üyelerine tatlı ikram ettiklerini söyledi.
    İl Genel Meclis Başkanı Rahmi Metin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, meclis toplantılarında belirli bir disiplin ve saygının olması gerektiğini belirterek, ''Toplantı sırasında çalan cep telefonları, toplantının ahengini, üyelerimizin konsantrasyonunu bozuyordu. Birisi, bir konu üzerinde konuşurken, bir başkasının telefonla konuşması hoş olmuyordu. Arkadaşlarımızın dikkati dağılabiliyordu. Meclisin saygınlığını artırmak için böyle bir karar aldık'' dedi.

    Metin, ''Tatlı ikramında bir zorlayıcılık yok ama telefonu çalan da tatlı getirmeyi ihmal etmiyor''dedi. Metin, meclis toplantılarında çay servisini de kaldırdıklarını ekledi.




    Toplantıda telefonu çalana ceza! Yorumları