AK Parti'de gözler CHP'ye çevrildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-08-2010 (12:36)   Son Mesaj: 10-08-2010 (12:36)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    10-08-2010

    AK Parti'de gözler CHP'ye çevrildi

    AK Parti'de gözler CHP'ye çevrildi


    Başörtüsünün çözümü noktasında ilk adımın CHP’den gelmesini bekleyen AK Parti yönetimi, Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar yaptığı tüm açıklamaların da arşivini tutmaya başladı.

    AK Parti'de, başörtüsü konusunda CHP"nin kampından da samimi bir kararın çıkacağı umudu olmadığı kaydedildi. CHP"nin başörtüsü konusunda manevra yaptığını düşünen AK Parti'liler, 2011 genel seçimlerinden önce bu konunun da çözümü noktasında umutlu olmadıklarını ifade ettiler.
    CHP"nin, çeşitli konuları masaya yatırmak üzere gerçekleştireceği Abant kampından da başörtüsü ile ilgili çözüm noktasında bir önerinin gelmeyeceği görüşündeki AK Parti'liler, Kılıçdaroğlu hakkında tuttuğu arşivi ise genel seçimlerde en büyük koz olarak kullanmaya hazırlanıyor.

    CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu"nun, bugüne kadar, 'genel af', 'başörtüsü', 'TSK"nın İç Hizmet Kanunu"nun 35. Maddesi' gibi konularda yaptığı açıklamaların geniş bir arşivini tutan AK Parti, başörtüsü konusunda da bir adım atmadığı halede, meydanlarda CHP"ye bu konularla yüklenecek.

    ANKA




    AK Parti'de gözler CHP'ye çevrildi Yorumları