Artık promosyon dönemi web sitelerinde   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-07-2010 (22:41)   Son Mesaj: 10-07-2010 (22:41)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    10-07-2010

    Artık promosyon dönemi web sitelerinde

    Artık promosyon dönemi web sitelerinde
    İnternet dünyasında kimi siteler, kullanıcılarına büük avantajlar sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, oldukça uygun fiyatlara çeşitli ürün veya servislerden yararlanabiliyor.

    İnternet üzerinde belki de binlerce farklı konseptlerde site bulunuyor. Bu farklı konseptler arasında, bulunduğunuz şehre özel kampanya ve fırsatları takip etmenize olanak sağlayan siteler de mevcut. Çoğunlukla "kapalı devre alışveriş sitesi" olarak adlandırılan bu sitelerin orijini, yurt dışında "Private Sales" olarak biliniyor.


    Kapalı devre alışveriş sitelerinin en büyük özelliği, oturduğunuz yerden %60'lara, %70'lere varan indirimler uygulanıyor olması. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu tarzda hazırlanmış ünlü Türk sitelerini bir rehberde buluşturdu.



    Artık promosyon dönemi web sitelerinde

    REHBERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


    Markapon

    Tasarım olarak Grupanya'ya benzeyen bir kampanya sitesi olan Markapon, "Her Gün Yeni Bir Fırsat" sloganıyla internet üzerinde kullanıcılarına fırsatlar dağıtmayı amaçlıyor. Rakiplerinde olduğu gibi Markapon'da da günlük zaman sınırlaması var ve önce gelen, kampanyadan yararlanmış oluyor.


    Artık promosyon dönemi web sitelerinde


    Markapon'un arkasında Gittigidiyor.com ekibi yer alıyor. Bu da, e-ticaret konusunda deneyimli olduklarını gösteriyor. Markapon, rakiplerinin olduğu gibi üye kazandırma üzerine kurulu bir sisteme sahip. Ayrıca sitede yer alan kampanyalı ürün/servislerin hemen hepsi %50'den daha fazla indirime sahip.

    Siteye girmek için: http://www.markapon.com


    :: Bu tür kampanya sitelerini takip ediyor musunuz? Kazançlı alışveriş gerçekleştirebiliyor musunuz?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Artık promosyon dönemi web sitelerinde Yorumları