Çift ekranlı dizüstü bilgisayar CeBİT'te   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-07-2010 (22:21)   Son Mesaj: 10-07-2010 (22:21)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    10-07-2010

    Çift ekranlı dizüstü bilgisayar CeBİT'te

    Çift ekranlı dizüstü bilgisayar CeBİT'te


    Sektörünün öncü markalarından Toshiba, yeni ürünü çift ekranlı diz üstü bilgisiyarı, Cebıt Bilişim Eurasia'da müşterilerinin beğenisine sundu.

    Fonksiyonelliği ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken bilgisayarın bir ekranında e-mailleri açmak diğer ekranında da video oynatmak mümkün.
    11'inci Cebıt Bilişim Eurasia firmalardan ve tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Yeni nesil ürünleri gözler önüne seriyor. Toshiba'nın görücüye çıkardığı çift ekranlı diz üstü bilgisayar da bunlardan biri. Windows 7'nin premium versiyonunu kullanan ürün iki ekranından farklı işlemler yapabilmeye imkân tanıyor. Kapatıldığında defter boyutunu alıyor, dikine çevrildiğinde de bir kitap okuyucu ya da dergi okuyucu olarak kullanılıyor.

    Katılımcılardan da ilgi gören ürünle ilgili açıklamalarda bulunan Toshiba Genel Müdürü Aytaç Biter, "Bilgisayarın bir ekranında e-mailleri kontrol ederken diğerinde video oynatabiliyorsunuz. Reader olarak kullanabiliyorsunuz. Ürün hem fonksiyonelliği hem kullanım kolaylığı hem de mobilite bakımından gelişmiş." dedi.

    Biter, çift ekranlı bilgisayarın yanında iki yeni 3 boyutlu TV modelleri olduğunu bildirdi. Toshiba Genel Müdürü Biter, dizayn öğeleri ile fonksiyonelliğin öne çıktığı modelleri önemli gördüklerine işaret ederken "Bu ürünlerimizde Floating dizayn olarak bilinen TV'nin havada durduğu hissini veren bir stant yapısı var. Bir de şu ana kadar en ince televizyonumuzu müşterilerimize sunuyoruz. Filmlerin çok reel, çok doğal izleyenebileceği bir ürün." ifadelerini kullandı.

    Cebıt'ta bu sene yeni ürünlerin bulunduğunu kaydeden Toshiba Genel Müdürü, lap topların ve yeni nesil TV'lerin büyük ilgi gördüğünü vurguladı. Katılım oranı göz önüne alındığında fuarın başarılı kabul edilebileceğini dile getirdi.




    Çift ekranlı dizüstü bilgisayar CeBİT'te Yorumları