O oğul: 'İşim var gelemem' demedim   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-07-2010 (17:06)   Son Mesaj: 10-07-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 748  

    10-07-2010

    O oğul: 'İşim var gelemem' demedim

    O oğul: 'İşim var gelemem' demedim


    72 yaşındaki babası Hasan Okur'un hayatını kaybettiği kaza için kendisini olay yerinden arayan polise, "İşim var, gelemem" dediği öne sürülen Adnan Okur, iddiaları gözyaşları içinde yalanladı. İşte o sözler:

    Kendisini arayan polise kesinlikle, "İşim var, gelemem" şeklinde bir şey söylemediğini ifade eden Adnan Okur, "Dokumacı olarak geceleri çalışıyorum. İş çıkışı sabah eve geldiğimde çok yorgundum. Evdeki işler sebebiyle yatıp uyumam saat 14.30`u buldu. 2 saat sonra cep telefonundan arayan bir kişi polis olduğunu söyledi.

    Karşımdaki ses, `Babanız kaza geçirdi` deyince irkildim. TC kimlik numaramı isteyince de dolandırıcı zannettim. Hemen telefonu kapattım. Fakat içimde bir kuşku vardı. Durumu kardeşime bildirdim. Cebimde 2,5 lira vardı. İş yerine gidip para aldıktan sonra hemen kaza mahalline gittim. Polisler babamın cesedinin 5 dakika önce kaldırıldığını söyledi. O benim babamdı. Kurşun girdi, içimizde kaldı. İnanmayanlar telefon görüşme kayıtlarımı incelesin" diye konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

    [COLOR="#333399" mce_style="color: #333399"]"İKİNCİ KEZ ÖLDÜK"[/COLOR]

    Yıllarca kamyon şoförlüğü yapan Hasan Okur`un küçük oğlu Şakir Okur da ağabeyinin olaydan sonra hemen kendisini telefonla aradığını dile getirerek, "Ben hemen olay yerinde gittim. Birkaç dakika sonra da o geldi. Babamızın cesedinin kaldırıldığını söylediler. Şimdi herkes bizi vicdansız gibi görüyor. Halbuki o bizim babamız, o bizim canımızdı" diye konuştu.

    www.olay.com





    O oğul: 'İşim var gelemem' demedim Yorumları