Apple'ın şeytan tüyü nereden geliyor?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-07-2010 (10:42)   Son Mesaj: 10-07-2010 (10:42)    Cevap: 0    Gösterim: 879  

    10-07-2010

    Apple'ın şeytan tüyü nereden geliyor?

    Apple'ın şeytan tüyü nereden geliyor?
    Teknoloji dünyasının adından en çok söz ettiren markası hangisi diye sorulsa, buna birçoğunuzun vereceği cevap Apple olacaktır. Başka hiçbir firmanın görmediği ilgiyi gören Apple’ın sırrı ne?

    Teknoloji dünyası birçok dev markaya ev sahipliği yapıyor. Bunlara, Windows işletim sistemleri ile tüm dünyada neredeyse tekel haline gelen Microsoft, her çeyrekte milyarlarca dolar kar eden işlemci devi Intel, basit bir arama motorundan yola çıkıp bir İnternet devi haline gelen Google gibi örnekler verilebilir. (iPad 2'de Bizleri Neler Bekliyor?)

    Tüm bu markalar hakkında her gün onlarca yeni haber ve söylenti çıkıyor. Tüm bu haber ve söylentiler teknoloji meraklıları tarafından yakından takip ediliyor.

    Apple'ın şeytan tüyü nereden geliyor?

    Dünya çapında birçok marka arasından birisi geri kalanından çok farklı bir konumda duruyor

    Farklı Bir Marka

    Ancak bir marka var ki, onun hakkında tüm diğer markalardan çok daha fazla konuşuluyor, çıkan haberler sadece teknoloji meraklılarını değil sıradan bir bilgisayar ya da cep telefonu kullanıcısının bile ilgisini çekiyor, piyasaya çıkaracağı ürünler için günler öncesinden kuyruklar oluşuyor. Evet, yanlış tahmin etmediniz Apple'dan bahsediyoruz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in bu ilginç firmanın nasıl bu kadar başarılı olduğunu araştırdı...

    Apple Saplantısı

    Gerçekten de Apple hakkında çıkan en ufak bir söylenti bile tüm teknoloji dünyasında olay yaratıyor. Firmanın, özellikle son dönemde çıkardığı hemen her yeni ürün hakkında her gün yüzlerce haber ve makale yayınlanıyor.

    PEJ'in (Project for Excellence in Journailsm) ABD'de teknoloji basını hakkında yaptığı bir araştırma hem insanların, hem de basın kuruluşlarının Apple'a olan ilgisinin ne kadar farklı olduğunu ortaya koydu.

    Apple'ın şeytan tüyü nereden geliyor?

    ARAŞTIRMANIN GERİ KALANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    :: Apple'ın diğerlerinden farkı sizce nereden kaynaklanıyor?


    SDN - http://shiftdelete.net








    Apple'ın şeytan tüyü nereden geliyor? Yorumları