Ertuğrul Özkök, Bild'e yazar oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-07-2010 (08:18)   Son Mesaj: 10-07-2010 (08:18)    Cevap: 0    Gösterim: 503  

    10-07-2010

    Ertuğrul Özkök, Bild'e yazar oldu

    Ertuğrul Özkök, Bild'e yazar oldu


    Türk medlasının 'provokatif' yazarı artık Alman medyasının 'provokatif' Türk yazarı oldu. Özkök ilk yazısında Türklerin genetik aptalığı konusunuyla dikkatleri üzerine çekti!

    Hürriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, Almanya'nın en çok satan magazin gazetesi Bild'de dün ilk makalesini kaleme aldı. MÜSLÜMANIM AMA 5 VAKİT NAMAZ KILMIYORUM

    Axel-Springer Verlag (Yayınevi) tarafından 24 Haziran 1952'den beri yayımlanan Bild gazetesi skandal haberleriyle biliniyor. Özkök ilk makalesinde özgeçmişini birkaç paragrafta özetledikten sonra 20 yıl Hürriyet gazetesinde genel yayın müdürlüğü yaptığını, Müslüman olduğunu ancak günde beş vakit namaz kılmadığını belirtti.

    RİSKİ SEVİYORUM, MAYINLI ALANA GİRDİM

    Bild gazetesinin yeni okuyucu kitlesi Türklere, aynı zamanda Almanlara da hitap edeceğini belirten Özkök, birlikte çok eğleneceklerini yazdı. Bild'deki köşesinde bir Türk'ün dünyaya nasıl baktığını yansıtacağını söyleyen Özkök, riski sevdiğini ve mayınlı bir alana girdiğini ifade etti. Provokasyonu çok iyi becerdiğini belirten Özkök bazen Türkleri bazen Almanları kızdıracağını, bazen Müslümanların bazen Hristiyanların kendisini beğeneceğini kaydetti.

    TÜRKLERİN GENETİK APTALLIĞINA KAFA YORUYOR

    Makalesinde provokasyonun ilk örneğini de veren Özkök, Sarrazin'le aynı görüşte olduğunu ve bazen genetik olarak aptal olan Türkler hakkında kendisinin de kafa yorduğunu yazdı. İlk makalesinin sonunda Sarrazin'i desteklediği için Alman okuyucularının da, Türk ve Kürt okuyucularının da sevinmekte acele etmemelerini söyleyen Özkök, sabırlı olmalarını istedi.

    (Akşam)




    Ertuğrul Özkök, Bild'e yazar oldu Yorumları