Nevşehir İl Başkanı da Saadet'ten istifa etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-06-2010 (18:38)   Son Mesaj: 10-06-2010 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 453  

    10-06-2010

    Nevşehir İl Başkanı da Saadet'ten istifa etti

    Nevşehir İl Başkanı da Saadet'ten istifa etti


    Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Miktat Şahin, partisinden istifa etti. Şahin, düzenlediği basın toplantısında, istifa gerekçesini de açıkladı.

    Yaklaşık 1,5 yıldır Nevşehir il başkanlığı görevini sürdürdüğünü anımsatan Şahin, Saadet Partisi'ni dünya barışı ve insanlığın huzuru için tek siyasi yol olarak gördüğünü ancak, camia içinde bazı kişilerin kendi değerlerine uymayan tavır ve davranışlar gösterdiğini söyledi. Kavga ve güvensiz birliktelik yerine dostça bir ayrılığın daha iyi olacağı inancıyla istifa ettiğini belirten Şahin, ''15 aydan beri partide il başkanlığı görevini sürdürmekteyim. 11 Temmuz 2010 tarihinde yapılan büyük kongrenin ardından partimizde yaşanan gelişmeleri büyük bir dikkatle takip ettim. Dünya barışı ve insanlığın huzuru için tek siyasi yol olarak gördüğüm bu oluşumun fikir kadrosunda uzun yıllar görev aldım. Ancak bazı mihrakların camia içinde bizim değerlerimize uymayan tavır ve davranışları beni ve arkadaşlarımı müteessir etti'' diye konuştu.




    Nevşehir İl Başkanı da Saadet'ten istifa etti Yorumları