Mercedes'e kafa tutan firma   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-06-2010 (14:41)   Son Mesaj: 10-06-2010 (14:41)    Cevap: 0    Gösterim: 1838  

    10-06-2010

    Mercedes'e kafa tutan firma

    Mercedes'e kafa tutan firma
    Bir Mercedes'i gölgede bırakabilecek, hatta o gölgede tir tir titretebilecek otomobil markası nedir? Bentley, Jaguar, BMW veya Rolls Royce mu dediniz? Öyleyse çok yanılıyorsunuz!

    1909 yılında Wilheim Maybach, geleceğin süper lüks otomobillerini üretme yönündeki ilk adımını attı. Şirket sürekli gelişti ve prestijin sembolü oldu. 1960'lı yıllarda, ismini günümüzde çok duyacağımız, Daimler tarafından satın alındı. Lüksün, konforun ve rahatlığın doruk noktasına, yalnızca birkaç adım kalmıştı.

    Mercedes'e kafa tutan firma

    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Maybach, Mercedes'in en lüks modellerini (S serisi) alıp, onları, inanması zor ama, daha da konforlu, rahat ve lüks hale getiriyor.

    Alman Yıldızı'nın lüksü bile, bu noktada hafif kalıyor. Objektiflere yakalanan ve S serisi baz alınarak üretilmiş Maybach Coupe de farklı değil: 12 Havayastığı, 5 bölgeli klima, tüm koltuklarda masaj, ısıtma ve soğutma sistemi, 21 hoparlörlü ses sistemi, Blu-ray oynatıcı, sesle kontrol, adaptif hız kontrolü, gece görüşü, 22 inç jantlar, anahtarsız kumanda (elektronik anahtar gömlek cebinizde olsa bile aracı çalıştırabilirsiniz), iPod adaptörü; Mercedes S serisinin zaten uçuk donanımına ekleniveriyor. Fiyat mı dediniz? Vergiler hariç 1 milyon euronuz (2 Milyon TL) varsa, 2011 başında satışa sunulacak sanat eserini es geçmemenizi öneririz.

    Mercedes'e kafa tutan firma

    :: Sizce, Audi, Mercedes ve BMW rekabetinde kim önde?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Mercedes'e kafa tutan firma Yorumları