Üniversiteli yatağında ölü bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-06-2010 (14:06)   Son Mesaj: 10-06-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 610  

    10-06-2010

    Üniversiteli yatağında ölü bulundu

    Üniversiteli yatağında ölü bulundu


    Kayseri'de Talas ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki Kanarya Apartmanı'nda iki arkadaşıyla yaşayan üniversite öğrencisi Faruk Karadaş (26), yatağında ölü bulundu.

    Kayseri'de bir üniversite öğrencisi yatağında ölü bulundu. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki Kanarya Apartmanı'nda iki arkadaşıyla yaşayan üniversite öğrencisi Faruk Karadaş (26), yatağında ölü bulundu.

    Karadaş'ın sabah yatağında hareketsiz yattığını, nefes almadığını ve morardığını gören ev arkadaşları, panikle durumu komşulara haber verdi. Eve giren komşular, Karadaş'ın hareketsiz yattığını görünce ambulans çağırdı.

    Olay yerine gelen acil servis ekipleri, Faruk Karadaş'ın yaklaşık 5-6 saat önce ölmüş olduğunu belirledi. Bunun üzerine olay yerine polis çağrıldı. Ev arkadaşlarının ifadesini alan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de evde inceleme yaparak ipucu aradı.

    Binada oturan Yıldız Yaşar, olayın yaşandığı 8. kattaki dairede 5 yıldır üniversite öğrencilerinin yaşadığını, Faruk Karadaş'ın da 3 yıldır burada oturduğunu anlattı.

    Öğrencileri çok iyi insanlar olarak tanıdıklarını ve olaya çok üzüldüklerini ifade eden Yıldız, ''Evdeki gençler, arkadaşlarının nefes almadığını söyleyerek bizi çağırdı. Bina görevlisi ile eve gittiğimizde, Faruk yatağında hareketsiz yatıyordu, nefes almıyor ve morarmıştı'' dedi.

    Bina görevlisi Alaaddin Türkmen de, eve gittiklerinde gencin hareketsiz yattığını görünce ambulans çağırdıklarını söyledi. Türkmen, ''Anladığımız kadarıyla biz gittiğimizde çoktan ölmüştü. Büyük ihtimalle kalp krizi geçirmiştir'' diye konuştu.

    Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan ve Şanlıurfalı olduğu belirtilen Faruk Karadaş'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi yapılması için Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

    Karadaş'ın kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.




    Üniversiteli yatağında ölü bulundu Yorumları