Saadet Partisi Bingöl il teşkilatında toplu istifa!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-06-2010 (12:37)   Son Mesaj: 10-06-2010 (12:37)    Cevap: 0    Gösterim: 474  

    10-06-2010

    Saadet Partisi Bingöl il teşkilatında toplu istifa!

    Saadet Partisi Bingöl il teşkilatında toplu istifa!


    Saadet Partisi (SP) Bingöl İl Teşkilatı, partiden topluca istifa etti.

    SP Bingöl Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı. Partililer adına basın açıklamasını yapan İl Başkanı Cezahir Ulukan, teşkilat olarak Numan Kurtulmuş'un genel başkanlığını yapacağı yeni oluşumda görev alacaklarını belirtti. Ulukan, "11 Temmuz'da yaptığımız büyük kongreye fazla değinmeyeceğim.

    Çünkü o kongrede yaşanan her şey halk tarafından biliniyor. Halkın takdiri bizim için önemlidir. Bizim yapacağımız eleştiri de bize fayda getirmez. 11 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleştirdiğimiz büyük kongre sonrasında meydana gelen olaylar SP'nin artık bir derleme ve toparlama adresi olmaktan çıktığını göstermektedir.

    Önce ahlak ve maneviyat söylemiyle yola çıkan bir partide ahlaki ve manevi değerlerle bağdaşmayan iftira, yalan, hakaret ve fiili saldırılar gerçekleşmiş, teşkilat mensuplarımız kardeş kavgasına sürüklenmek istenmiştir.

    Kavgalı ve güvensizlik bir birliktelik yerine dostça bir ayrılığın daha doğru olacağına inancımızdan SP'den istifa ediyoruz. Bundan sonra izleyeceğimiz yolda daha sağlam adımlarla devam edeceğiz" dedi.

    SP Bingöl İl Teşkilatı'nın toplu istifasına il ve ilçe yönetim kurulu üyesi 3 kişi hariç diğerlerinin katıldığı belirtildi.

    İstifaya SP Adaklı Belediye Başkanı Resul Antlı ve Ilıcalar Belde Belediye Başkanı Gıyasettin Koçihan da katıldı.

    Toplu istifa açıklamasına eski SP Belediye Başkanı Bedri Tuğ, eski SP İl Başkanı Atik Korkutata, SP Genç İlçe Başkanı Yusuf Anşin ve çok sayıda partili katıldı.




    Saadet Partisi Bingöl il teşkilatında toplu istifa! Yorumları