İşte geleceğin elektrikli motoru   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-06-2010 (10:41)   Son Mesaj: 10-06-2010 (10:41)    Cevap: 0    Gösterim: 572  

    10-06-2010

    İşte geleceğin elektrikli motoru

    İşte geleceğin elektrikli motoru
    Tasarımcılar geleceği şimdiden şekillendirmeyi oldukça seviyor. İşte elektrikle çalışan ve pistlerin yeni gözdesi olmaya aday geleceğin motosikleti...

    Geleceğin motosikletlerinin nasıl olacağını hiç düşündünüz mü? Bu soru insanın aklına hemen uçan motor ya gibi uçuk resimlerin gelmesini sağlıyor. Ancak, bu tarz teknolojiler için henüz erken. Tasarımcıların üzerinde çalıştığı yeni nesil motosikletler belki uçamıyor ama elektrikli ve oldukça ilginç görüntüye sahipler. (Dünyanın En Pahalı Motosikletleri)



    İşte geleceğin elektrikli motoru

    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Tasarruflu Ve Hızlı

    Vil Tsimenzin adlı tasarımcının Triton motor firması için hazırladığı bu özel ürün agresif görüntüsü kadar ilginç özelliklere de sahip. Tryton MM 3 adlı araç tamamen karbon fiber bir kaplamaya sahip olacak.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, yüzde yüz elektrikli olarak tasarlanan motor 0'dan 100 KM'e uluşması ise 4.4 saniye sürecek. Bu kırmızı şeytan tek bir elektrik şarjıyla 132 mil yol yapabilecek.

    Aracın yapabileceği hız maksiumum 160 KM. Ancak günümüzdeki motorlar düşününce tek bir depoyla aldığı yol oldukça etkileyici. İşte geleceğe damgasını vuracak bu ilginç aracın özel galerisi.

    Kırmızı Şeytan

    İşte geleceğin elektrikli motoru

    :: Bu motosikleti yollarda görmek ister misiniz? Tasarımı ilginizi çekti mi?


    SDN - http://shiftdelete.net





    İşte geleceğin elektrikli motoru Yorumları