Hanefi Avcı'dan 4 gazeteciye mektup   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-06-2010 (00:56)   Son Mesaj: 10-06-2010 (00:56)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    10-06-2010

    Hanefi Avcı'dan 4 gazeteciye mektup

    Hanefi Avcı'dan 4 gazeteciye mektup


    Önceki hafta yasadışı sol örgüt Devrimci Karargah'a yardım ve yataklık suçlamasıyla tutuklanan Eskişehir eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, gazetecilere mektup gönderdi. İşte o 4 gazeteci..

    Tutuklu olduğu Silivri Cezaevinden Gazeteci Nedim Şener, Ruşen Çakır gibi isimlere gönderdiği 6 sayfalık el yazısı mektupta Avcı, hakkındaki iddiaların komplo olduğunu iddia etti.

    Avcı imkanlarının kısıtlı olduğu için el yazısıyla 4 gazeteciye gönderdiği mektupta, görüşme yaptığı Necdet Kılıç ile yasadışı bir ilişkisinin olmadığını ifade ederken, aksine ilişkin de bir delil olmadığını vurguladı. Özel hayatına ilişkin şantaj yapmak için dinlendiğini kaydeden Avcı, ilişkisinin de "bilmesi gerekenler" tarafından durumu Haziran 2009 beri bildiğini vurguladı. Avcı mektubunda ayrıca Gülen Cemaati ve faaliyetleriyle ilgili bir sorunu olmadığını ve karşısında olmadığını da bildirdi.

    (ANKA)




    Hanefi Avcı'dan 4 gazeteciye mektup Yorumları